dinsdag 17 december 2013

Persoonlijk | About me.

Hoi, super leuk dat je mijn blog bezoekt! 
Mijn naam is Ashley en ik ben 21 jaar. Mijn passie voor fashion en beauty is groot en zou hier heel graag verder mee willen. Alhoewel ik door mijn werk niet dagelijks bezig ben met fashion&beauty, ben ik toch onder de indruk wat de dagelijkse trend is. En ik ben vooral onder de indruk hoe dat dan ook veranderd. De ene dag zijn studs weer in en dan gaan we ineens weer terug naar de jaren ‘80 met de crop tops en hoge jeans. 
Ik vind het fascinerend om te zien wat er voor verschillende stylen zijn, niet alleen in fashion maar ook beauty. Zo raakt de winged eye-liner en mooie rode lippenstift ook nooit ooit uit de mode. Dat is de reden dat ik mijn blog begin, zodat ik jullie mee kan nemen op reis naar het ontdekken van de nieuwste trends, welke make-up aan te raden is en wat niet! Als jullie vragen hebben over wat dan ook kunnen jullie mij gerust een berichtje sturen!

Liefs, Ashley.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥