zondag 26 januari 2014

Favoriete Series

Er is nog iets wat ik graag doe en dat is series volgen.. Wie vind dat nou niet leuk? Vaak heb je met series op tv dat ze eerder stoppen omdat het niet goed bekeken word en het vervelende is dat je steeds een week moet wachten tot je een andere aflevering kan zien.. 
Nee, ik heb daar het geduld niet voor als ik een serie echt heel erg leuk vind!

Hier mijn favoriete series van het moment:The Vampire Dairies

Is een Amerikaanse drama/fantasy serie die sinds september 2009 word uitgezonden. Voornamelijk speelt de serie zich af in Mystic Falls, Virginia. Een stad met een bovennatuurlijke geschiedenis, sinds de migranten uit New England in de late 17e eeuw zich er hebben gevestigd. Elena speelt hierin de hoofdrol samen met Stefan en Damon.

Pretty Little Liars

De serie word sinds juni 2010 uitgezonden. Dit is een Amerikaanse tienerdrama/mysterie televisieserie. De serie volgt het leven van vier meisjes, Spencer, Hanna, Aria en Emily, waarvan de vriendschap uit elkaar is gevallen na de verdwijning van hun vriendin Alison. Een jaar later krijgen ze berichten van iemand die de naam "A" gebruikt en dreigt hun geheimen bekend te maken.

American Horror Story


Dit is een Amerikaanse dramaserie die sinds 2011 word uitgezonden. Ieder seizoen heeft een volledig op zichzelf staand verhaal met nieuwe personages. Een aantal van de hoofdrolspelers duikt desondanks toch in meerdere seizoenen op, telkens in een andere rol.

Lost


Dit is een Amerikaanse avontuur/drama/ mysterie televisieserie die in 2004 voor het eerst werd uitgezonden. Het gaat over een aantal mensen dat na een vliegtuigcrash strandt op een mysterieus tropisch eiland. In iedere aflevering wordt er daarnaast ingezoomd op het leven van één van de personages voorafgaand aan het vliegtuigongeluk, ofwel door middel van een flashback, of een vooruitblik op het leven na het eiland (via een flashforward), of een flash sideways, waarbij de dan nog overlevenden te zien zijn in een 'ander leven'. De serie is grotendeels op het  Hawaïaanse eiland Oahu opgenomen.

Breaking Bad

De serie werd uitgebracht in 2008. De serie werd opgenomen in Albuquerque, de grootste stad van de staat New Mexico, alwaar het zich ook afspeelt. 
Walter White is scheikundeleraar en is terminaal ziek. Walter lijkt niet lang meer te zullen leven. Om er voor te zorgen dat zijn gezin na zijn dood niet in een financiële crisis belandt, besluit Walter over te schakelen naar een leven als misdadiger. 

Er zijn nog meerdere series die ik nog wil kijken zoals:
Gossip Girls, Game of Thrones, The Walking Dead, The Originals, Dexter en nog veel en veel meer..

Wat zijn jullie favorieten? Kijk jij er meerdere tegelijk? Comment? Anything? Let me know!

Liefs!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥