donderdag 23 januari 2014

Haul - Make-up, beauty & stuff.

Vorig weekend had ik een paar beauty spulletjes nodig en ik moest en zou die gaan halen..

Als eerste ging ik naar de DA. Daar kocht ik 5 producten.
L'Oreal Paris Skin Perfection Corrigerend Serum - €16,99
L'Oreal Paris Skin Perfection Corrigerende Hydraterende Dagverzorging - €16,99
Maybelline Fit Me Concealer 20 - €11,99
Maybelline Baby Lips Mint Fresh & Pink Punch - p.s. €3,49

Ook kocht ik nog een lipstick. Ik zag deze al een hele lang tijd maar twijfelde steeds of ik hem moest kopen. Nu heb ik heb dan toch eindelijk!


Deze lipstick van Rimmel London van de Kate Collectie heb ik gekocht in de kleur 101. Dit is een super zachte lipstick en een matte nude kleur. Hij heeft wel een beetje glans maar dat vind ik niet zo erg. Ik zelf vind het helemaal niks als er glitters in een lipstick of lipgloss zit. Deze lipstick kostte €9,99.


Binnekort nog een review over de L'Oreal Paris Skin Perfection producten die ik heb gekocht.

Zaterdag ben ik nog een paar winkels afgestruind en deze spulletjes kon ik niet laten liggen!


Als eerste kocht ik bij zo'n hebben dingentjes zaak, waarvan ik de naam niet weet, deze nepwimpers. Ik zocht al een lange tijd goedkope nepwimpers zodat ik ermee kan oefenen hoe je ze het beste aan kan brengen. Ik heb 5 verschillende gekocht, gewoon om te proberen. Want waarom veel geld uitgeven voor een paar nepwimpers, dat vind ik zonde van mijn geld?!? Deze kostte gelukkig maar €1,25 per stuk. Er lagen nog meerdere in een bak maar dit vond ik dan toch wel de leukste. Ik heb ze nog niet uitgeprobeerd maar jullie zullen ze vast nog wel een zien bij een make-up look! 


Ik kocht bij dat zelfde winkeltje ook nog een verstuiver. Altijd handig om in mn kit te doen. Je kan er brush cleanser, alcohol of Fix+ van MAC in doen. Mijn Fix+ doet het niet meer zoals die zou moeten werken dus heb ik deze in de verstuiver gedaan. Deze verstuiver kostte €1,19.


Een paar haar/schuif spelden kan ik eigenlijk ook niet missen. Je kent het wel, zo heb je 50 van die dingen en zo moet je op zoek gaan om een speldje te kunnen vinden. Voor €0,49 had ik 48 haarspeldjes in het zwart.


Bij de New Yorker zag ik leuke sieraden. Ik heb eigenlijk altijd silver gedragen en ben eigenlijk sinds vorig jaar overgestapt. Ik ben al een lange tijd op zoek naar een paar leuke armbandjes tot ik deze 2 tegenkwam. 


Ze zijn natuurlijk niet echt van goud en daarom ook niet zo duur dus neem ik ze graag mee. Ze verkleuren na enige tijd wel maar dat vind ik niet zo erg. Voor een paar euro's kan je er toch een lange tijd plezier van hebben. De chain armband kostte €4,95 en de infinity armband €3,95.

Dit waren mijn koopjes van vorig weekend.
Ik ben erg tevreden en vind het altijd leuk als ik met tassen thuis kom. Wie niet?! Maar helaas neem ik altijd meer mee dan dat ik daad werkelijk nodig heb.. oeps!

Laat me weten of jullie een Haul leuk vinden! Wil je reviews over de producten? Koop jij ook altijd meer dan je nodig hebt? Vragen, comments of iets anders?
Let me know!

Liefs!! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥