vrijdag 31 januari 2014

How I store my make-up

Ik weet altijd wel wat ik wil.. Helaas heb ik dit niet met mijn make-up stash opbergen! Dit veranderd dan ook om de zoveel tijd. Maar nu heb ik leuke Make-up Organizers gekocht. Ik zocht ze al een langere tijd en afgelopen weekend kwam ik ze ineens tegen bij de Kruidvat.


Ik had er 1 in mijn handen en vervolgens stond ik er bij de kassa 3 af te rekenen. Ik koos voor 3 verschillende. Ze zijn van hard plastic/acryl en zijn doorzichtig.


Ik zoek eigenlijk nog grotere organizers met lades maar daar heb ik op het moment geen plek voor. Ik heb hierin meer en deels van mijn make-up liggen. Dit gebruik ik het meeste. De rest heb ik gewoon opgeborgen in andere lades.

Deze had ik als eerst in mn handen. 7 kleine vakjes voor lipsticks e.d. en een groter bakje om iets in te leggen. Ik besloot om in de kleine vakjes inderdaad mijn lipsticks, lipbalms etc te doen, niet te vergeten High Beam van Benefit. In het grotere bakje heb ik mijn beautyblender liggen, tranparante poeder en de 3blushes van de Sigma Enlight Collectie.

Deze nam ik ook maar gelijk mee. Ik heb hier mijn primers, foundations, concealers, mascara's, paint pot, eyeshadowbase en gel-eyeliner in staan.
Super schattig vind je niet? Ik zit nog wel te tobben of dit nou wel juist is, misschien geef ik alles nog wel een ander plekje maar voor nu is dit wel even goed.

3 is altijd beter dan 2.. Ook deze organizer heeft 6 lipstick vakjes, 2 iets grotere en een groter bakje. Ik besloot om hierin mijn 2 Eye Shadow Quads van MAC in te doen, een MAC MS Soft and Gentle, 2lipbalms, lipstick, 3 glosjes uit de Sigma Enlight Collectie en achteraan heb ik nog, DUO wimperllijm, back-up wenkbrauwpotlood, en oogpotloden/eyeliners.

Ik heb een grote spiegel op mijn kast staan en besloot om de organizers er tegen aan te zetten. Ik zat alleen nog met mijn palettes. Misschien leuk om ze tussen de spiegel en de organizers te zetten.. Wat vinden jullie?


Naast mijn make-up stash bewaar ik mijn kwasten en mijn brush cleanser. Ik heb ze in oude glazen gedaan omdat die toch maar in de kast stonden, niks te doen.. Helaas moest ik ze opvullen met tissues zodat de kwasten er goed in konden blijven staan. I know, shame on me.. Ik ben nog wel op zoek naar andere glazen, potjes of bakjes om mijn kwasten in te bewaren. Tips & ideeën zijn welkom!


En aan de andere kant bewaar ik mijn beauty en haar spullen. Deze heb ik ook in een ijzeren bakje gezet. Geen idee waar ik dit bakje vandaan heb, heb hem al jaren.. 


Om mijn make-up te kunnen doen heb ik natuurlijk wel een lampje nodig en een spiegel. Gelukkig kreeg ik van mijn lieve vriendje deze lamp. Heel erg handig en je hebt best fel licht. 


Zo bewaar ik verlopig mijn make-up. Ongetwijfelt gaat dat zeker nog wel veranderen. Maar laten we eerst dit maar eens aankijken..
Ik kocht deze make-up organizers bij de Kruidvat voor maar €3,99 per stuk! Je ziet ze steeds vaker. Ze zijn ook te koop bij andere winkels.

Hoe bewaren jullie je make-up? Andere ideeën hoe ik het neer kan zetten? Laat je bewaar tips achter bij de comments!
Wil jij bepaalde producten zien die ik in mijn stash bewaar? Let me know!!

Liefs!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥