zondag 12 januari 2014

MAC Bare My Soul Eyeshadow Quad

Ik kocht deze kleine palette van MAC enige tijd geleden. Hij lag maar tussen mijn collectie en ik vond tijd dat ik er eens een look mee ging creëren. Ik heb het natuurlijk over de Bare My Soul Eyeshadow Qaud van MAC uit de Temperature Rising Collectie. Deze collectie is vorig jaar uitgebracht, dus niet meer te koop in de winkel. Je kan nog een aantal producten van deze collectie kopen via ebay.
Met deze Quad heb ik 2 looks gecreërt. 1 voor overdag en 1 voor in de avond.
Laat ik eerst beginnen met de swatches!Romantico is een champagne/taupe shimmer kleur.

Bare My Soul is een warme goude kleur. De shimmer zijn iets groter waardoor hij iets moeilijker is om aan te brengen. Met een beetje Fix+ of gewoon water is dat zo opgelost.

Friendly is een warme donkerbruin met shimmers. Deze kleur heeft het meeste pigment.

When In Rio is een duo chroom. Dit is een donker groene kleur die je uit kan blenden tot een warme bruine kleur.

Nu verder naar de looks, als eerste de look voor overdag. 

Als eerste breng ik Romantico in het binnenste van mijn ooglid aan. Ik gebruik hierbij een Eye Shading kwast.

Vervolgens breng ik Bare My Soul in het midden van mijn ooglid aan. Ik zorg ervoor dan deze kleur mooi overloopt met Romantico. Ik gebruik hierbij dezelfde kwast, die ik natuurlijk wel even heb schoongemaakt.

En als laatste breng ik Friendly op het buitenste gedeelte van mijn ooglid aan oftewel 'the outer V'. Ik breng hem ook nog lichtjes aan in de arcade boog. Dit doe ik met een Blending kwast. 

Romantico heb ik ook nog aangebracht onder mijn ogen.

En nu de look voor in de avond!

Als eerste gebruik ik When In Rio op het gehele ooglid maar ik een klein stukje in het binnenste gedeelte van mijn ooglid vrij. Dit doe ik met een Eye Shading kwast.

In het binnenste van mijn ooglid breng ik Bare My Soul aan. Ik zorg dat deze mooi overloopt met When In Rio. En ook hierbij gebruik ik dezelfde kwast, natuurlijk weer even schoongemaakt.

Dan breng ik Romantico met een Small Tapered Blending kwast aan in de arcade boog. Ik zorg ervoor dat When In Rio mooi overloopt met Romantico. Dus blenden, blenden, blenden..

En als laatste breng ik Friendly met een Short Shader kwast onder mijn ogen aan. 


Wat is jouw favoriete ooglook?
En welke oogschaduw gebruik jij het liefst?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥