dinsdag 28 januari 2014

Make-up Wish List 2014


Nieuw jaar, nieuwe kansen.. 
Ik ben nu anderhalve maand bezig met bloggen en ik vind het super leuk! Er zijn nog veel meer dingen die ik wil doen dit jaar en één van die dingen is, mijn make-up collectie/kit uitbreiden. Ik heb vorig jaar al een aantal dingetjes aangeschaft maar ik denk dat een meisje nooit genoeg make-up kan hebben. Daarom heb ik een wishlist gemaakt van de dingentjes die ik nog heel graag zou willen hebben, maar helaas niet meer in Nederland te koop is. Het is zo jammer dat Sephora weg is!1. Urban Decay Naked Palette 1, 2, 3 en Basics.
Palettes vind ik echt ideaal! Handig om mee te nemen als je reis gaat en je kan het zo opbergen. Ik wil deze Palettes graag hebben alleen vind ik het jammer dat ze niet hier in Nederland te koop zijn. Als ik de kans krijg om ze te halen, doe ik dat ook zeker!

2. Lorac Pro & Unzipped Palette.
Ook weer Palettes die niet in Nederland te koop zijn.. Maar die ik super graag wil toevoegen aan mijn collectie! Super pigmentatie en de Palettes zijn simpel, dun en makkelijk weg te bergen! 

3. MakeUpGeek.
Een paar van jullie zullen dit merk vast wel kennen. MakeUpGeek staat bekent om haar refills. Super pigmentatie maar gewoon voor een normale prijs. Eigenlijk alles wat zij maakt heeft super goede kwaliteit en is gewoon betaalbaar. Laten we eerlijk zijn, wie wilt dat nou niet?!
Ik zou graag nog een paar producten van dit merk aan willen schaffen, met name eigenlijk alle refills wel!

4. Benefit.
I love it! Super leuke verpakkingen en lekker girly. Ik heb al een paar producten van dit merk maar zou nog graag een paar willen toevoegen aan mijn collectie/kit. Hoola, Rockatour en de Ultra Plush Lip Glosses zou ik nog graag willen, natuurlijk nog wel meer maar dan staat dit van Benefit bovenaan het lijstje.

5. Nars.
Er zijn eigenlijk maar 3 dingen die ik van Nars wil en dat zijn: Albatross, Orgasm en de ITA Brush om te contouren. 

6. MAC.
Zoveel mooie producten dat ik niet weet wat ik precies wil.. Sowieso zou ik een paar Face and Body foundations, blushes, lipsticks en pigments willen. Puur om m'n kit uit te breiden. Er zijn natuurlijk nog veel meer dingen die ik zou willen hebben.. Maar het zijn toch wel allemaal dure producten. Dus hiervoor zou ik nog lang voor moeten sparen.  
One day, maybe..Wat heb jij op je make-up wishlist staan voor 2014? Let me know!

Liefs!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥