vrijdag 24 januari 2014

Mijn Skincare Favorieten

Ik vind skincare erg belangrijk. Juist nu in de winter, is het belangrijk om je huid goed te verzorgen. Daarom mogen de huidverzorgingsproducten van mij vaak ook wel wat duurder zijn. Ik heb al veel merken en producten uitgeprobeert maar op dit moment zijn dit mijn favorieten.Als eerste begin ik altijd met reinigings doekjes. Dit doe ik eerst om het meeste make-up/vuil van mijn gezicht te halen. Met reinigingsdoekjes ben ik eigenlijk vrij makkelijk omdat ze juist altijd erg snel opgaan. Daarom geef ik hier juist minder geld aan uit. 

Deze doekjes van Beauty Iseree zijn te koop bij de Lidl voor maar €0,89! Wat een koopje hé?! Van zulke prijzen hoef ik echt niet wakker te liggen.. Ik gebruik deze doekjes al een paar jaar en ik vind ze echt super fijn. Vaak met goedkopere doekjes merk je toch dat ze niet goed werken, een raar geurtje hebben of erg stroef zijn op de huid. Maar gelukkig hebben deze doekjes dat niet! Zeker een aanrader als je ook zo snel door je doekjes heen bent!

L'Oréal Paris Sublime Soft kocht ik 2 weken geleden en heb het tot nu toe iedere dag gebruikt. Deze producten horen nu zeker bij mijn favorieten. Ze zijn gemaakt voor de droge of gevoelige huid. En juist in de winter is mijn huid wat droger. Ze liggen nu al een tijdje in de winkel en zijn het zeker waard om in je skincare routine gebruikt te worden. Ik gebruik ze in combinatie met elkaar en soms hoef ik maar 1 te gebruiken. Er zit 200ml in, is dermatologisch en oftalmologisch getest op een gevoelige huid.

L'Oréal Paris Sublime Soft Verzachtende Reinigingsmelk - €5,19
Verwijdert sporen van make-up en onzuiverheden, onhult een betere huidkwaliteit. Naast het verwijderen van make-up, zorgt het voor een aangename huid die fluweelzacht aanvoelt. En dat doet hij zeker! Ik gebruik deze iedere ochtend en avond. Ik doe een beetje op mijn vingertoppen, masseer het zachtjes in en vervolgens ga ik met een wattenschijfje er overheen.

 L'Oréal Paris Sublime Soft Verzachtende Tonic - €5,19
Deze doet eigenlijk het zelfde als de reinigingsmelk maar zorgt voor een schone, gestimuleerde huid die ook fluweelzacht aanvoelt. Ook dit gebruik ik iedere ochtend en avond. Ik breng een beetje aan op een wattenschijfje en wrijf zachtjes zodat het overtollige vuil mee genomen word. Hiermee krijg je vrijwel alles van je gezicht af. In principe zou dit voldoende zijn om je huid te reinigen. Soms gebruik ik deze 2 in combinatie met de micellair water. 

L'Oréal Paris Sublime Soft Verzachtende Micellair Water - €7,99
Micellair water is eigenlijk vrij nieuw voor mij. Ik had er wel van gehoord maar zelf nog nooit uitgeprobeert. Dit is een 3 in 1. Hoe fijn is dat! Soms gebruik ik alleen deze op een wattenschijfje en het is echt een holy grail! Het reinigt en verwijdert make-up van het gezicht, ogen en lippen. Het tonifeert en kalmeert de huid. Zo zacht, zelfs voor de gevoelige huid. Ik vind dit echt een hele goede uitvinding!


L'Oréal Paris Skin Perfection
De Skin Perfection lijn van L’Oréal is nieuw en bevat vier producten. Deze zijn gericht op een instant mooiere huid (zachter, gladder en kleinere poriën) maar ook zorgen ze ervoor dat je huid op termijn beter wordt. Volgens L’Oréal wordt je huid er ‘pixel perfect’ van. Ik zelf heb 2 producten van deze lijn.

L'Oréal Paris Skin Perfection Corrigerend Serum - €16,99
De verpakking alleen al.. Wow! Maar dat is niet de reden dat ik hem heb gekocht. Het is een pompflacon, hygiënisch!
Het serum belooft:
• de poriën te verkleinen
• de huid te egaliseren
• rode plekjes te verminderen
En dit doet hij zeker! Je brengt hem aan voor de dagcréme. Ze raden je aan om hem 2 x per dag te gebruiken. Dat doe ik zelf ook. Ik gebruik hem nu 2 weken en ik ben zeer te spreken over deze serum! Hij is erg zuinig want je hebt er maar een klein beetje van nodig.

Ingrediënten Corrigerend Serum


L'Oréal Paris Skin Perfection Corrigerende Hydraterende Dagverzorging - €14,99
Een frisse dagcreme die de huid direct gladder en zachter maakt, die roodheid vermindert en direct een mooi resultaat geeft. Hier ben ik ook zeer over te spreken. Ik breng deze dagcreme eigenlijk ook in de avond aan op mijn gezicht. Natuurlijk gebruik ik deze ook nog maar 2 weken maar zelfs nu zie ik al resultaat! Dit zijn zeker aanraders!

Ingrediënten Corrigerende Hydraterende Dagverzorging

Natuurlijk gebruik ik ook eens in de zoveel tijd een maskertje maar meestal koop ik er dan gewoon 1. Ik wil wel graag de Glam Glow Youth Mud Tingle Exfoliate Treatment gaan aanschaffen maar die vind ik best prijzig voor een maskertje. Natuurlijk kan je die wel vaker gebruiken. 
Dit waren mijn skincare producten, die ik de laatste tijd gebruikt. Een hoop hele fijne producten, waaronder een paar nieuwe ontdekkingen. Maar ook een oude vertrouwde die ik nog steeds niet beu ben. 

Wat zijn jouw favoriete skincare producten? Heb jij liever budget of luxe producten? Let me know!
Liefs!!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥