maandag 17 februari 2014

Films die ik nog wil zien

Ik ben best wel verslaafd aan series kijken. Ik wil dan ook zo snel mogelijk weer een nieuwe aflevering zien van een serie. Maar ik vind het ook erg leuk om films te kijken! Normaal liep ik altijd voor met films, dan had ik ze al gezien terwijl ze nog in de bioscoop moesten komen.. Maar eerlijk gezegt is dit nu erg veranderd. Nu ben ik degene die achter loopt. Vandaar dat ik graag films op wil noemen die ik nog wil en moet zien! 

Ik hou eigenlijk wel van elke genre, van komedie tot actie en animatie tot horror. Ik ben alleen niet erg te vinden in romantiek en drama, tenzij het echt topfilms zijn.

Er zitten films tussen van dit jaar maar ook nog van 2013 die ik nog wil zien. 
Laten we beginnen.
The Conjuring - horror/thrillerThe Conjuring vertelt het gruwelijke verhaal van de wereldberoemde paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren. Wanneer hun hulp wordt ingeroepen door een gezin dat door een duistere aanwezigheid in hun afgelegen boerderij geterroriseerd wordt, worden ze geconfronteerd met een machtige duivelse entiteit en raken ze betrokken bij de meest angstaanjagende zaak van hun leven. 
Hunger Games: Catching Fire - actie/avontuurNa haar overwinning in de 74ste Jaarlijkse Hongerspelen met haar metgezel Peeta Mellark is Katniss Everdeen veilig naar huis teruggekeerd. Deze overwinning betekent echter dat ze opnieuw weg moeten en hun familie moeten achterlaten om op een 'Overwinningstournee' doorheen de districten te vertrekken. Onderweg merkt Katniss dat een opstand op til is, maar de Hoofdstad is nog steeds aan de macht wanneer President Snow de 75ste Jaarlijkse Hongerspelen voorbereidt - een wedstrijd die Panem voorgoed kan veranderen.
12 Years A Slave - dramaNoord-Amerika negentiende eeuw. Solomon Northup (Ejiofor), een ontwikkelde zwarte man met een talent voor muziek, woont met zijn vrouw en kinderen. Op een dag wordt hij ontvoerd en verkocht als slaaf. Niemand luistert naar Solomon wanneer die beweert een vrij man te zijn. Terwijl hij de gruwelheden van het leven als een slaaf moet ondergaan, droomt hij van een terugkeer naar huis.
22 Jump Street - actie/komedieNadat ze hun weg door de middelbare school hebben gevonden, vinden er grote veranderingen plaats voor officieren Schmidt (Jonah Hill) en Jenko (Channing Tatum) als ze dit keer undercover gaan op een plaatselijk college. Maar wanneer Jenko zijn verwante ziel tegenkomt in het footballteam en Schmidt infiltreert bij de kunstclub, beginnen ze hun partnerschap in twijfel te trekken. Het is aan hen de taak om niet alleen de zaak op te lossen, maar ook om beproevingen te doorstaan die zullen aantonen of ze een 'volwassen' relatie kunnen aangaan. Als de twee adolescenten kunnen uitgroeien tot 'echte' mannen, zou deze studententijd misschien wel het beste kunnen zijn dat hen ooit is overkomen.Dawn Of The Planet Of The Apes - actie/sciencefictionEen groeiende groep van genetisch geëvolueerde apen onder leiding van Caesar wordt bedreigd door een aantal menselijke overlevenden van een verwoestend virus dat een decennium eerder is uitgebroken. Ze bereiken een broos vredesbestand, maar dat blijkt maar van korte duur te zijn. Beide kanten staan op de rand van een oorlog die zal bepalen wie de dominante soort op Aarde zal worden.

Zoals jullie zien, veel veschillende genres. Deze films zou ik graag willen zien! Natuurlijk gevolgt door nog een paar..

Welke films wil jij nog zien? Wat vind jij zeker een aanrader? Let me know!

Liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥