woensdag 12 februari 2014

Mijn favorieten YouTubers

Vandaag laat ik mijn favoriete YouTubers zien die ik graag bekijk. Ik spendeer veel tijd aan YouTube, zeker wel een paar uur per dag. Ik kijk vooral naar Beauty Guru's maar ook naar Entertainers. Vandaag ga ik mijn favoriete met jullie delen! Ik heb bij iedere YouTuber een link geplaatst zodat je er naar kan kijken en kan abboneren!

NikkieTutorials vind ik echt geweldig! Ik heb heel veel respect voor haar dat ze zo ver is gekomen, al op een vrij jonge leeftijd. Ik volg haar nu al 3 jaar en zij was mijn inspiratie om voor make-up artist te gaan leren en mijn droom te volgen. 

Chloe Morello is een Australische Beauty Guru. Ze is een echte beauty en ik vind haar tutorials altijd leuk om naar te kijken. Ze komt lief en oprecht over waardoor ik het fijn vind om naar haar video's te kijken. Ik volg haar nu 3 jaar.

Beautygloss van Mascha volg ik iets meer dan 2 jaar. Ik vind het leuk om naar haar video's te kijken. Ze maakt tutorials maar ook vlogs, DIY's, shoplogs en reviews. Lekker veel variatie en super leuk om naar te kijken. 

Nicole Guerriero is een Amerikaanse Beauty Guru met meer dan 1 miljoen abonnees. Ze doet voornamelijk veel make-up tutorials maar ook hauls, reviews en tags. 

Jaclyn Hill is een echte beauty. In mijn ogen ook zeker een Beauty Guru. Ze is enorm grappig en maakt echt hele mooie make-up looks. 

KathleenLights heeft iets meer dan 60.000 abbonees. Ze doet veel tutorials, hauls en reviews. Ze komt echt oprecht en grappig over waardoor het fijn is om naar haar te kijken.

JennaMarbles is een echte entertainer. Ze is moeder van 2 honden, die ook wel eens in haar video's te zien zijn. Ik kan echt in een scheur liggen om haar video's. 


Natuurlijk volg ik nog meer YouTubers maar sommige daarvan volg ik nog niet zo heel erg lang. Ik zal er toch een paar opnoemen:
  • Lauren Curtis
  • VeraCamilla
  • Shaaanxo
  • Makeup Geek
  • Jeanfrancoiscd
  • ThatcherJoe
  • Teni - MissMaven.com
Dit waren mijn favoriete YouTubers! 
Bron foto's: google.

Wie zijn jouw favoriete YouTubers? Let me know! 

Liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥