zondag 16 februari 2014

Review Kryolan Mixing Palette & Spatel

Als je visagiste/make-up artist wilt worden is het ook belangrijk dat je de juiste tools bij je hebt. 1 daarvan is een mixing palette met de daarbij behorende spatel. Je hebt deze mixing palette nodig om producten met elkaar te mengen. En nog belangrijker, je wilt en mag een product niet rechtstreekt vanuit de verpakking aanbrengen op je model. Het is belangrijk om kruisbesmetting te voorkomen. Alles draait om hygiëne. Daarom heb ik deze mixing palette en spatel van Kryolan aangeschaft. 
Ik laat jullie zien wat je er allemaal mee kan. 


Hier meng ik 2 concealers/correctors uit mijn BH Cosmetics Palette door elkaar. Je zal niet altijd de juiste kleuren bij je hebben en soms om de prerfecte kleur te krijgen is door ze met elkaar te mengen. 


Ook kan je andere producten zoals foundations, schmink en lipsticks met elkaar mengen. 


Hier heb ik 2 lipsticks, 1 lipstick van Bourjois in de kleur Sweet Kiss Naturel 11 en 1 lipsticks van Teeez in de kleur Centre Ville. Zoals jullie kunnen zien zijn het 2 verschillende kleuren. Een nude kleur, die voor mij eigenlijk te nude is. En  een fel koraal roze kleur die ik niet zomaar zou dragen. Vandaar dat ik deze 2 met elkaar wil mengen om een mooie kleur lipsticks te krijgen.
Ik ben erg blij met deze aankoop. 
Het is ook belangrijk om je tools te desinfecteren. Voor en na gebruik altijd even doen dus! Dit doe je gewoon met alcohol. 

Ik kocht deze tools bij:
http://facepaintshop.eu/nl/

Welke tools gebruik jij en van welk merk zijn ze? Let me know!

Liefs!

2 opmerkingen:

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥