woensdag 5 februari 2014

Sleek MakeUP I-Divine

Ik wilde al heel lang een palette van Sleek. Ik kon steeds geen keuze maken (al bijna 2jaar lang) en aangezien ik toch van vrij neutrale kleuren hou koos ik voor deze 2 palettes: Oh So Special en Au Naturel.


Naar mijn idee waren de palettes van Sleek vrij groot maar eigenlijk zijn ze maar een slag groter dan mijn iPhone 5S. Hoe dan ook, de doosjes waar de palette in komen zien er netjes uit. Niet te druk en op de achterkant heb je handige tips voor je oog make-up. De verpakking ziet er mooi en strak uit, ze zijn mat en de letters zijn glanzend. 
Laten we beginnen met de Au Naturel Palette.


In deze palette zitten mooie kleurtjes, precies waar ik van hou. 8 matte en 4 shimmers. Veel variatie en ik denk dat je er veel looks mee kan maken.  De oogschaduws zijn niet zo heel groot maar je hebt toch 12 kleuren en dat voor nog geen €10,-. Sommige oogschaduws vallen een beetje tegen omdat ze niet zoveel pigment hebben.


Hieronder de swatches.
Foto1: bovenste rij van links naar rechts.
Foto2: onderste rij van links naar rechts.


Favorieten kleuren uit de Au Naturel Palette: Nubuck, Taupe, Conker, Mineral Earth en Regal.


Oh So Special Palette.


Wauw, een keer wat anders en wat ben ik blij! In deze palette zitten 5 shimmers en 7 matte oogschaduws. Ook met deze palette zou je heel veel looks kunnen creëren.


Hieronder de swatches.
Foto1: bovenste rij van links naar rechts.
Foto2: onderste rij van links naar rechts.


Favorieten kleuren: Organza, Ribbon, Glitz, Celebrate, Pamper, Gateau en Wrapped Up.

Ik ben super blij met deze aankoop! En misschien koop ik in de toekomst nog wel een paar palettes van Sleek. Ik kijk er erg naar uit om met deze palettes looks te creëren!

Ik heb mijn Sleek Palettes gekocht bij: 
http://shop.misslipgloss.nl

Welke Sleek producten gebruik jij? En wat zijn jouw favorieten palettes? Let me know! 

Liefs! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥