zondag 2 februari 2014

TAG - Get to know me.

Ik zie heel veel tags voorbij komen en mijn favoriet is toch wel, get to know me tag. Ik bedacht me, misschien is het wel leuk als ik hem ook eens in vul zodat jullie mij ook een beetje leren kennen!
Hier gaat ie dan.
Naam: Ashley Soraya
Geboortedatum: 20 juli 1992.
Geboorteplaats: Rotterdam.
Lengte: 1.75m.
Waar dacht je aan toen je vanochtend wakker werd: Snel uit bed en lekker een serie kijken!
Waar ben je op dit moment: Bij m'n vriend.

Single/relatie: Relatie, al 3 en een half jaar erg verliefd💕.
Beschrijf jezelf kort, maar krachtig: Aardig, behulpzaam, sociaal maar soms toch eerst de kat uit de boom kijken & creatief.
Guy/girlcrush: M'n vriendje haha!
Wat zou je op dit moment graag willen: Money, I spend to much already.. 
Wat is je doel in het leven: Mijn doel in het leven is iets kunnen doen waar ik met passie en veel plezier mee bezig kan zijn. Wanna become a make-up artist!  
Waar ben je bang voor: Definitely, wespen & hommels! 
Heb je je rijbewijs: Nee helaas niet! Ik zeg al vanaf dat ik 18 jaar was dat ik hem graag wil maar ik ben bang om te rijden. 
Nagellak of lippenstift: Lastig.. Beide draag ik zelf niet vaak terwijl ik dat wel heel graag wil. Dan kies ik toch voor nagellak aangezien ik daar meer van heb.
Wat is je favoriete seizoen van het jaar: Ik heb zelfs 2 favorieten, herfst & lente. Juist vanwege de mooie kleuren die je buiten in de natuur kunt vinden. 
Wil je ooit gaan trouwen: Als ik ooit gevraagt word, yes I do!
Ben jij een healthy-freak: Ik ben zeker geen freak, maar ik let wel op met wat ik eet. 
Wat voor kleur haar en lengte heb je: Toevallig heb ik het een paar dagen geleden geverft. Ik heb nu een paars/rode kleur, moeilijk uit te leggen. Mijn eigen haarkleur is donkerbruin. En mijn haar is vrij lang.
Welk kleding/of make-up item wil je op dit moment heel graag: Oef, ik wil zoveel! Moeilijk te zeggen, werkelijk  geen flauw idee.
Heb je tattoos: Nee, helaas niet. Ik zou er wel graag een paar willen. Kleintjes dan!
Heb je piercings: Ook niet! Ik hoef er ook geen 1. Heb wel gaatjes in m'n oren. Elke kant 1.
Draag je een bril: Nope.
Wat is jouw perfecte pizza: Pizza Carpaccio!
Favoriete eten/drinken: Als avondeten vind ik het heerlijk om lekker een Hollands prakkie of carpaccio te eten maar pasta vind ik ook erg lekker! En nu ik gezonder ben gaan eten maar ook ben gaan drinken, geniet ik gewoon van een bakkie thee of een vers sapje!
Wat is je favoriete parfum: Alien by Thierry Mugler!!
Wat is het laatste wat je hebt gekocht: Gister.. Teveel.. Make-up.. Maar het was het waard! Allemaal voor mijn make-up kit!
Wat deed je vanochtend om 08.00:  Uitslapen op een zondag.
Favoriete ijsje: Ben&Jerry - Caramel Chew Chew!
Ben je een hevige slaper of sta je altijd vroeg op: Ik ben een lichte slaper waardoor ik soms wat langer kan slapen als dat mogelijk is, maar zo niet ben ik vrijwel altijd voor mijn wekker wakker.
Wat zijn je plannen voor 2014: Verder met mijn studie voor visagie, IMATS Londen, vakantie met vriendjelief en voor de rest laat ik het allemaal maar op me afkomen!
Met hoeveel kussens slaap jij: 6 stuks maar liefst, heerlijk!
Ben jij een ochtend of avond persoon: Ik denk toch wel avond..
Ben je geordend of rommelig: Geordend denk ik wel, alhoewel ik soms ook wel eens een troep kan maken. Maar dit ruim ik dan ook zeker op!
Wat wil je op dit moment graag zien: Graag verder kijken naar m'n serie die ik volg, The Vampire Dairies.
Wat verwacht je in 10 jaar te hebben bereikt: Ik verwacht niks ik mag alleen maar hopen. Maar dan hoop ik toch dat ik een succesvolle make-up artist ben die in Amerika woont met haar gezin.
Wie mis je op dit moment: Mijn vader, elk moment van de dag! Rip❤️
Wat is jouw favoriete lichaamsdeel van jezelf: Als ik iets moet kiezen zullen dat toch zeker mijn ogen zijn.
Ben je verlegen: Ik kan verlegen zijn, maar dit is bij nieuwe mensen. Als ik je eenmaal ken dan zul je merken dat dit dan ook verdwijnt.
Heb je een accent: Naar mijn idee niet.
Zussen/broers, hoe oud: Ik heb 1 oudere broer van 26 jaar!
Hoe ziet jouw dagelijkse leven eruit: Dit wisselt zo nu en dan. Maar ik werk 5 dagen in de week en meestal is dit van 8uur tot 3uur, soms ook tot 5uur. Dit is in de winter maar in de zomer werk ik van 6uur tot 3uur. Na mijn werk doe ik meestal eerst boodschappen, naar huis lekker onder de warme douche na zo'n koude dag en dan kruip ik toch wel in mijn huispakkie. Ik heb ook een tijd gesport en ben van plan om dat weer op te pakken. Dus meestal in plaats van in mijn huispakkie bloggen, series kijken etc ga ik sporten. Dan komt het avondeten en dan zit ik altijd om 8uur klaar om gtst te kijken. Gevolgt door series of bloggen en dan naar bed rond een uurtje of 11/12. Als ik niet hoef te werken, slaap ik meestal een beetje uit en ga ik most of the time shoppen of gewoon lekker thuis blijven en lekker lazy zijn!

Ik hoop dat jullie mij zo een beetje beter hebben leren kennen. Ik vond het in ieder geval leuk om in te vullen. Ik ben ook benieuwd naar jullie antwoorden, dus bij deze! Laat een berichtje achter als jij deze TAG ook heb gepost zodat ik naar die van jullie kan kijken! 

Liefs!! 💋
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥