donderdag 13 februari 2014

Thursday, Inspiration DayMorgen is het zo ver, Valentijnsdag!
De dag om te laten zien hoeveel je om iemand geef of te laten weten hoe verliefd je bent op je secret crush, althans dat doen de meeste mensen. Ik zelf vind dat het elke dag als Valentijnsdag moet zijn. Nee, je hoeft niet elke dag elkaar een cadeautje te geven of te zeggen hoeveel je van elkaar houdt. Maar het mag wel vaker gezegt of gedaan worden! En natuurlijk vind ik het zelf ook wel leuk als ik op Valentijnsdag een bosje rozen krijg of een lief geschreven kaartje van mijn vriend. Hoe dan ook, vandaag heb ik een paar mooie love quotes voor jullie uitgezocht.


Wat is jouw favoriete love quote? Let me know!

Liefs & alvast Happy Valentine's Day!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥