donderdag 27 februari 2014

Thursday, Inspiration Day

Ik heb al een tijdje niks gepost vanwege een aantal redenen. Dit zal nog een tijdje zo blijven, maar ik beloof jullie dat ik zo snel mogelijk probeer weer iedere dag een artikel online te krijgen. Hoe dan ook.. 
Vandaag is het weer donderdag!

Dus weer tijd voor een paar quotes. Dit keer koos ik voor het onderwerp faith. Ik heb zelf geen geloof, maar ik geloof best wel dat er meer is dan alleen dit.. Geloof houdt niet alleen in, in welke god je gelooft maar ook of je in jezelf gelooft. Ik vind dit belangrijk. Het is ook fijn als andere mensen in je geloven! Hier dus een paar quotes.
Dit waren de quotes weer voor Thursday, Inspiration Day!

Liefs 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥