maandag 24 februari 2014

Unboxing Glossybox Februari

Afgelopen weekend kreeg ik weer een
Glossybox binnen van de maand februari! De maand februari staat in het teken van de liefde, vanwege Valentijnsdag. Tijd om te unboxen!


Er zit altijd een kaartje bij over de thema en wat er in de box zit. 


Dit keer zitten er 6 producten in. Laten we kijken wat erin zit!

Nails Inc. Nail Polish Brook Street
Een heldere, opvallende koraal kleur, on jouw wintermaanden op te vrolijken! De nagellak van Nails Inc. is professioneel samengesteld voor een langdurig, super glanzend en onberispelijk resultaat.
Adviesprijs: €13,00 / 10 ml

Als eerste dit nagellakje. Dit herkende ik meteen. Ik heb al eerder deze nagellak gekregen in een Glossybox, ook in precies dezelfde kleur. Bummer..
Dit nagellakje is een mini.

Anatomicals Puffy The Eye Bag Slayer
Deze eye patches zijn samengesteld om fijne lijntjes en rimpels te verminderen en de tere huid rondom de ogen te revitaliseren. Het hydrateert en voedt de huid en zorgt ervoor dat jouw huid er jonger en stralender uit zal gaan zien!
Adviesprijs: €7,25 / 3 x 6 g patches

Hier ben ik erg beniewd naar. Heb al eerder producten in een glossybox gekregen van Anatomicals. En ik heb dan nog geen rimpels maar je kan er maar beter vroeg bij zijn om ze te voorkomen, haha. 

Babor Lip Pencil
Deze Babor lip pencil is perfect voor het benadrukken van jouw lippen! Een langdurige werking, waterproof en een uitstekende kleurdekking.
Adviesprijs: €7,50 / 2 g

Ik ben niet bekend met dit product maar ben er wel benieuwd naar. Helaas is het wel een oranje kleur lip pencil, dus eigenlijk een kleur dat ik al helemaal niet draag. Maar deze kan ik mooi in mijn make-up kit doen, waar die zeker nog van pas zult komen!

Be A Bombshell Onyx Eye Linerslayer
Deze best verkochte eyeliner gaat de hele dag mee. De punt is van een vilt waardoor je een dunne lijn kunt maken voor een casual look, maar je kan ook een dikkere lijn creëeren voor een dramatische look. Ook fijn: de eyeliner heeft maar een paar seconde nodig om te drogen.
Adviesprijs: €14,00 / 3 gr

Meestal gebruik ik geen eyeliner, soms als ik een feestje heb. Maar meestal krijg ik toch traanogen ervan dus skip ik het. Maar ik ga hem toch wel even uittesten.

Alessandro Pedix Heel Rescue Balm
Beschermt de huid tegen eeltplekken. De sheaboter, allantoïne en tea tree-olie beschermen en voedt de huid, waardoor het zacht en soepel blijft!
Adviesprijs: €14,95 / 100 ml

Deze wil ik wel heel graag uitproberen! Ik heb vaak last van droge voeten en ben benieuwd of dit werkt! Dit is geen fullsize product.

Bruno Banani Absolute Men
Als laatste zat deze sample van Bruno Banani erin. Jammer dat het een mannengeur is. Maar natuurlijk omdat de Glossybox in het teken van liefde stond de maand februari, zat deze erbij als verrassing voor je liefde. 

Dit was de Glossybox van februari.
Er zitten producten in die ik graag uit zou willen proberen zoals de eyepatches, eyeliner en de rescue balm voor mijn voeten. Voor de rest vind ik het jammer dat er weer dezelfde kleur nagellak, een lip pencil in een kleur die ik niet snel draag en een mannengeur inzit.

Liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥