dinsdag 11 februari 2014

Wet 'n Wild Megalast Lip Colors.


Vandaag ga ik 5 lipsticks van Wet 'n Wild voor jullie reviewen. Ik kreeg deze samen binnen met mijn Sleek palettes vorige week. Wet 'n Wild is een merk dat ik nog niet eerder had geprobeert en wauw, waar heb ik al die tijd gezeten! 
Kijk met me mee.


Ik heb 5 verschillende kleuren lipsticks, de Megalast Lip Colors.

  • Think Pink
  • Rose-Bud
  • Smokin' Hot Pink
  • Red Velvet
  • Cherry Picking


De verpakking van deze lipsticks zijn wel cheap, maar de kwaliteit van de lipsticks maakt dat weer helemaal goed!
Laten we kijken naar de swatches op mijn hand.

Think Pink

Rose-Bud


Smokin' Hot Pink


Red Velvet


Cherry Picking

De lipsticks zijn super zacht en gepigmenteerd. Ze blijven toch wel een aantal uren zitten zonder bij te werken. Ik ben hier erg tevreden over. Ik kocht ze speciaal voor mijn make-up kit maar ik denk dat ik ze zelf ook maar ga halen!
Ze kosten €4,95 en ik heb ze gekocht bij:

Ik ben ook erg tevreden over de snelle levering van de misslipgloss shop, ik had het op een donderdag avond laat bestelt en kreeg het zaterdag ochtend binnen! 

Wat is jouw favoriete lipsticks? Let me know!

Liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥