zondag 9 februari 2014

Wishlist - Parfum

Mijn parfum collectie word steeds kleiner, helaas.. Daarom heb ik een wishlist gemaakt omdat ik heel graag nog een paar parfums wil hebben. Ik had altijd wel een grote collectie, budget en high-end. Maar eigenlijk word deze steeds kleiner. Mijn favoriete raken op en degene die ik minder lekker vind blijven staan.. Zonde, maar goed! Laat ik beginnen met mijn
all time favorite:

1. Alien by Thierry Mugler:
Deze staat hoog op mijn lijstje! Ik heb deze toevallig net opgemaakt en ik vind dit zo'n heerlijk goddelijke geur en je hebt eigenlijk maar een klein beetje nodig, want hij blijft heel de dag hangen, gelukkig maar.. Deze parfum is best prijzig, maar zeker je geld waard!
Topnoten: jasmijn en bloemen. Hartnoten: mos en hout.
Basisnoot: amber. Verder zit er ook vanille, sandelhout, citrus, meloen, perzik en pruim in de geur. Hij is te omschrijven als orientaals en houtachtig. 2. Miss Dior Chérie by Dior:
Deze parfum heb ik al eens eerder gehad, een aantal jaar geleden. Ik vond deze parfum altijd heerlijk en lekker fris. Ook aan de prijzige kant maar ook zeker je geld waard!
Topnoten: mandarijn, zoete bloedsinaasappel en bergamot.
Hartnoten: jasmijn en turkse roos.
Basisnoten: patchoeli, vetiver, sandelhout.
De parfum is warm en sensueel door de houtige noten, vrouwelijk en elegant door de bloemennoten en fris en sprankelend door de citrusnoten in de top.3. Lady Million by Paco Rabanne:
Ook deze heerlijke parfum had ik ooit in mijn collectie, maar is helaas al op. Deze geur herken ik gelijk, kan er geen genoeg van krijgen!
Topnoten: zoete sinaasappel, gerijpte frambozen en zuivere mint.
Hartnoten: geurige sinaasappelbloesem en een sorbet van pioenroos en jasmijn
Basisnoten: kasjmier, vanille en patchoeli.
Lady Million is ultravrouwelijk en kenmerkt zich door haar bloemige en houtachtige geur.4. The One by Dolce & Gabanna:
Hier had ik ooit eens een kleine verstuiver van voor in m'n tas, die ik van een vriendin kreeg! Ik vind het kleine verstuivers altijd wel fijn, die zijn makkelijk mee te nemen. Helaas ging dit kleine flesje niet lang mee.
Topnoten: bergamot, mandarijn, lychee en perzik.
Hartnoten: jasmijn, lelietje van dalen en witte lelie dat samenkomt met pruim.
Basisnoten: vetiver, amber, muskus en vanille.
Het is een fruitige, bloemige geur die erg warm en sensueel is door poederig vanille.


Dit zijn de top 4 die ik graag wil hebben. Het valt me op dat ik eigenlijk alleen maar luchtjes op mijn wishlist heb gezet die ik eigenlijk allemaal wel eens heb gehad! Puur omdat ik de geur ken en gewent ben om het te dragen denk ik. Zo te zien hou ik erg van bloemige en houtachtige geuren, dus misschien moet ik maar eens op zoek gaan naar een parfum die ik nog niet heb. Dit was mijn parfum wishlist!

Wat is jouw favoriete parfum of heb jij er meerdere? Weten jullie nog een parfum met een bloemige of houtachtige geur? Let me know!

Liefs!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥