vrijdag 7 februari 2014

Zoeva Tote Zoe Bag, Brush Belt & Brushes

Vandaag ga ik een paar producten van Zoeva Cosmetics reviewen. Aangezien ik binnekort de make-up mag doen bij een fotoshoot, wil ik graag dat ik alles in orde heb. Dit had ik nog niet en besloot daarom om wat bij Zoeva te bestellen. Zoeva Cosmetics is een Duits merk. Ze hebben kwasten, make-up eigenlijk alles wat een ander cosmetisch bedrijf ook verkoopt. Ik was verder nog niet bekend met dit merk. En was erg benieuwd of dit merk misschien wel een favoriet kon gaan worden.


Ik heb bij Zoeva Cosmetics een tas, brush belt en 2 kwasten besteld. 
Laat ik beginnen met de tas. 


Voor €38,00 kocht ik deze Zoeva Tote Zoe Bag. Er zitten 3 ritsen in. Het materiaal van de tas is van sturdy faux-leather. Makkelijk schoon te maken dus. Als je elke rits open doet zie je dat er opberg vakjes inzitten. De maten zijn: 34 x 23 x 13 cm.


Ik had een klein koffertje nodig, en toen kwam ik deze Tote Bag tegen. Past precies alles in wat ik nodig heb, voor nu dan. In de toekomst wil ik graag nog een Zuca Train Case kopen. Hij is ook erg handig om mee op reis te nemen voor jezelf. De Brush Belt.
Het material is van hoge kwaliteit en is makkelijk schoon te maken. Het heeft verschillende vakjes waar je je kwasten in kan doen. Ik had deze nog niet en kocht deze voor €18,00 bij Zoeva.
De maat van deze Brush Belt is: 38 x 24,5 cm.

Kwasten:
Ik wou graag eens een kwast uit proberen van Zoeva omdat ik heel veel goeie dingen erover lees en hoor! De kwasten kwamen in een speciaal tasje. Erg handig om je andere kwasten ook in te doen als je op reis gaat.


110 Face Shape Brush
Ideaal voor precies en gedetailleerd contouren. De haren van de kwast zijn taklon haren en zijn super zacht! De kwast zelf is zwart en er zitten iniminie glitters in verwerkt, super schattig! Er staat ook nog aan de onderkant van de kwast: color. love. makeup. Deze kwast kostte €8,80.


142 Concealer Buffer Brush
Vanwege de zachtjes haren ideaal voor de huid rondom de ogen. Blend makkelijk je concealer of corrector. Ben erg benieuwd naar deze kwast. Deze kwast kostte €7,50.
Ik ben heel erg tevreden over de producten van Zoeva Cosmetics. Ik zou zeker nog een keer bestellen en binnen minder dan 1 week had ik het binnen vanuit Duitsland.

Wat zijn jouw favoriete producten van Zoeva? Heb jij veel kwasten van Zoeva en welke raad je aan? Let me know!!

Liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥