zondag 9 maart 2014

E.L.F. Contouring Blush & Bronzer


Je zou het bijna denken, NARS Orgasm & Laguna Duo. Het lijkt er in ieder geval sprekend op. Nee, dit is de Elf Contouring Blush & Bronzer in de kleur St. Lucia.
Ik had al eens eerder over Elf gehoord maar nog nooit producten ervan geprobeerd. Dus nu was het de hoogste tijd om even lekker online wat te bestellen.
En één voordeel, Elf is erg voordelig. De producten worden verkocht tussen de €1,- en de €6,-. Sommige spulletjes zijn wat duurder maar dan krijg je ook meer producten. 

Dus ik zat eens rond te snuffelen op de site van Elf, totdat ik dit onwijs handige Contouring Blush & Bronzer Duo tegen kwam. Ik wou graag het Nars Duo kopen, maar aangezien Nars niet te koop is in Nederland, nam ik deze. Hoppa, in het winkelmandje bij mijn andere spulletjes en afrekenen maar. 


Elf heeft verschillende lijnen, een goedkopere lijn die Essentiel heet, een Mineral lijn en een Studio lijn. Dit duo komt uit de Studio lijn, die wat duurder en 'luxer' zijn. Als eerste het verpakking waar het in komt. Die is lekker basic, staat duidelijk op wat er inzit en op de achterkant staat hoe je ze kunt gebruiken en wat voor ingrediënten erin zitten.Het doosje lijkt ook bijna exact op die van Nars. Maar natuurlijk voelt dit wel goedkoper aan. Ook het doosje is lekker basic, alleen jammer dat je aan de buitenkant niet kan zien welke kleur erin zit. 


Tada! Er zit een mooi plasticje overheen om de poeders te beschermen. Natuurlijk heb ik die gelijk weggegooid. Op het eerste gezicht vond ik de bronzer vrij donker en merkte ik ook op dat er lichte shimmers inzaten. Dit vind ik dan weer wat minder. Maar de blush, wow, i like it! Zo'n kleur had ik eerder nog niet.

Laten we overgaan naar het leukste gedeelte, de swatches. Omdat het een goedkoper merk, heb ik niet al te hoge verwachtingen maar..


Ik ben onder de indruk.. Wauw! De pigmentatie is in ieder geval goed! Mooie blush, zeker mooi om in de lente en zomer te dragen. Zacht roze/peach kleur met kleine goude shimmers. En die shimmers waar ik het over had bij de bronzer, daar zie je niks meer van! Donker blijft hij wel, maar als je hem met een lichte hand aanbrengt moet het wel goedkomen!


Ik ben zeer te spreken over dit handige duo! Super handig voor op reis of om gewoon fijn om hem in je handtas te doen om alles bij te werken. En dat maar voor €4,00. Ik heb deze duo besteld op www.eyeslipsface.nl. Ik ga misschien ook nog de andere duo's halen. Hopelijk zijn die net zo goed als deze!

Wat is jouw favoriete blush/bronzer? Heb jij een duo die je altijd meeneemt? Laat het me weten!

Liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥