maandag 31 maart 2014

Essence All About Nude

Yes, i'm back! Natuurlijk weer met reviews over super leuke en betaalbare producten. Afgelopen weken heb ik hier en daar wat dingentjes gekocht die ik graag wilde uit proberen en natuurlijk kon testen voor jullie.


Zo vielen mijn ogen op dit kleine palette, die ik bij de Kruidvat kocht. De Essence All About Nude Palette. Schattig toch?! Ik vond hem in ieder geval leuk genoeg om mee te nemen. Deze palette heeft natuurlijke kleuren en is vergelijkbaar met het Naked 3 Palette van Urban Decay. Ik ben gek op natuurlijke oogschaduws, blijkt maar weer.. Ik vind dit soort palettes super handig om mee te nemen als ik op reis ga of juist net voor in mijn handtas om een beetje bij te werken. Er zitten net genoeg kleurtjes in om verschillende oog looks mee te maken. 


Goede budget producten zijn moeilijk te vinden vind ik zelf. Niet alles heeft namelijk ook een goede kwaliteit/pigmentatie. Daarom wilde ik graag eens een gokje wagen. 


De kleuren spreken mij heel erg aan omdat ik van natuurlijke kleuren houd. Maar dit palette is toch net even iets anders dan mijn andere natuurlijke oogschaduws. Hier zitten vrij zachte kleuren in, meer rose tinten.
Hieronder de swatches.


De oogschaduws zijn super zacht en erg gepigmenteerd. Ze korrelen gelukkig niet. Er zitten matte, shimmer en metallic finish oogschaduws in. Wow, ja over dit palette ben ik erg te spreken. Mooie zachte kleuren, die je zelfs nog intenser kunt maken met een beetje Fix+ van MAC. 


Ik ben fan! Super goede pigmentatie en de verpakking vind ik erg fijn. En dat ook nog eens voor een budget merk. Ja, ik heb er weer vertrouwen in! Het hoeft niet altijd duur te zijn als je naar goede kwaliteit zoekt. Soms moet je gewoon dingen testen! Ik raad hem zeker aan.
Dit palette kun je kopen voor €3,59 bij onder andere Kruidvat. 

Wat heb jij onlangs gekocht van Essence? Let me know!

Liefs!3 opmerkingen:

  1. Mooie kleurtjes, zeker voor de prijs!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I love this palette came to visit me if you want I'm new follower :) http://annydmakeup.blogspot.it/

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥