maandag 3 maart 2014

Essence Pigments

Een tijdje terug was ik op zoek naar een paar spulletjes om mijn make-up kit
mee aan te vullen. Toen zag ik deze leuke pigments van Essence staan bij de Kruidvat voor de helft van de prijs en natuurlijk kon ik deze niet laten liggen. Er lag helaas niet veel meer maar toch heb ik er een paar mee kunnen nemen.


Ik koos voor deze 3 kleurtjes:
- 14 Strawberry Smoothie
- 08 Cop & Copper
- 11 Cotton Candy

Het zijn echt super kleine potjes die eeg handig zijn om mee te reizen. 


3 totaal verschillende kleurtjes. De namen zeggen eigenlijk al genoeg over wat voor kleur het is. Natuurlijk heb ik swatches voor jullie gemaakt!


Ik keek mijn ogen uit, wauw! Deze kleine potjes hebben in ieder geval genoeg pigment! Ik ben zeer tevreden en als ze nieuwe kleurtjes krijgen of als het rek volstaat hoop ik er nog een paar mooie kleurtjes aan te schaffen.

Wat is jouw favoriete pigments? Let me know!

Liefs!
2 opmerkingen:

  1. Ik zag ze laats liggen in zo'n graaibakken. Als ik had geweten dat de pigmentatie zo goed was had ik er meer meegenomen. Zelf heb ik cop&copper

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, de pigmentatie is echt super! Ik raad ze zeker aan!

      Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥