woensdag 5 maart 2014

MAC Temperature Rising Eyeshadow Quad

Laatst was ik een mijn beauty/make-up stash aan het opruimen tot ik dit oogschaduw quadje tegenkwam. Ik kocht deze alweer bijna 1 jaar geleden en eigenlijk ligt hij er alleen maar mooi bij. Zonde, want hij heeft nog aardig wat geld gekost (€38,-) en is weinig gebruikt. Dus heb ik besloten om hem in mijn make-up kit te doen waar hij zeker van pas zult komen. Ik heb het over de MAC Temperature Rising Quad uit de Temperature Rising Collectie. Ook heb ik het andere oogschaduw quadje uit deze collectie. Hierover heb ik eerder iets geschreven. Maar goed, terug naar dit mooie oogschaduw quadje.


Net zoals mijn andere oogschaduw quadje uit de Temperature Rising collectie heeft deze dezelfde verpakking. Het geeft gewoon net iets extra's. Maar nog belangrijker, de oogschaduws.Dit zijn de oogschaduws.
- Performance Art: roze, mauve kleur met kleine goude shimmers. 
- Temperature Rising: frosted copper shimmery perzik kleur.
- Swelter: satijnen lavendel/licht paarse kleur.
- Beautymarked: donkerbruin/zwart kleur met paarse shimmers.

Natuurlijk heb ik ook swatches gemaakt!


Van links naar rechts: Temperature Rising, Performance Art, Swelter en Beautymarked.

Ik ben erg blij met dit oogschaduw quadje, alleen gebruik ik hem jammer genoeg bijna niet. Helaas is hij ook niet meer te koop in de winkel, je zou eventueel op ebay kunnen kijken om producten vanuit de Temperature Rising Collectie te vinden. 

Wat is jouw favoriete oogschaduw quad? Wil jij een look hiermee zien? Let me know!

Liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥