maandag 24 maart 2014

Mijn Baby Lips


Jullie kennen ze onderhand wel. De leuke lippenbalsems van Maybelline. Vandaag laat ik jullie mijn Baby Lips zien. 

De Baby Lips van Maybelline zijn al sinds vorig jaar te koop en zijn voor mij nog steeds een hit! Juist, ik kan geen genoeg van ze krijgen.
Ik draag weinig lipstick of lipgloss omdat het nooit blijft zitten zoals ik wil maar lippenbalsems vind ik weer helemaal geweldig. Ik vind het belangrijk dat mijn lippen er goed verzorgt uitzien en met deze Baby Lips lukt dat!


Cherry Me was de eerst die ik kocht en is eigenlijk ook mijn favoriet. Deze lippenbalsems is niet transparant maar laat een licht roze/rode kleur achter. Precies goed om mijn lippen net iets meer kleur te geven. En daarbij een lekkere fruitige smaak. 


Mint Fresh is echt super fijn. Transparant maar doet zijn werk goed. Meestal voordat ik op het punt sta om ergens heen te gaan, doe ik een beetje van deze op en mijn lippen zien er goed verzorgt uit. Mint vind ik heerlijk!


De laatste van de 3 die ik kocht was deze Pink Punch. Deze moet ik echt maar licht aanbrengen omdat mijn lippen donkerder zijn dan de balsems zelf. Deze laat namelijk ook een licht roze kleur achter. Te roze voor mij eigenlijk. Ik heb ook het idee, dat als je al hele droge lippen hebt met wat velletjes dat de velletjes juist nog meer zichtbaar worden.


Ik heb Cherry Me en Pink Punch voor jullie geswatcht. Aangezien dit geen transparante balsems zijn.


Ik ben erg tevreden met de Baby Lips. Ik zou ze allemaal willen. Maar die zullen nooit opgaan natuurlijk..

Wat is jouw favoriete Baby Lips?
Let me know!

Liefs!1 opmerking:

  1. Leuke Blog! Ben nu wel nieuwschierig naar deze Baby lips :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥