dinsdag 4 maart 2014

Mijn Highlighters

Highlighters, wie kent ze niet?! Zoveel verschillende soorten. Zo heb je gebakken highlighters, vloeibare en créme. Hiermee breng je super mooie glans aan op het gezicht. En zo kan je mooi je jukbeenderen naar voren brengen. Net zoals foundations of concealers zijn highlighters in verschillende kleuren verkrijgbaar. Vandaag laat ik jullie mijn highlighters zien. 


Mijn stash van highlighters is zeker niet uitgebreid. Ik heb er eigenlijk maar drie. Verlopig wel genoeg, alhoewel ik mijn ogen al op andere heb. Laat ik beginnen met de aller eerste die ik kocht en mijn all time favorite highlighter.

Natuurlijk heb ik het over de beroemde MAC MS Soft & Gentle. Dit is een gebakken highlighter. Ik vind gebakken highlighters altijd zo mooi, kleine planeetjes in een doosje. Het is een shimmery champagnekleurige highlighter. Deze kost €28,-.


Ik heb ook een vloeibare highlighter. En ook deze is bij vele mensen erg bekend. Ik heb het natuurlijk over de Benefit High Beam. Dit is een vloeibare highlighter in een nagellakpotje. En zoals elke nagellak heeft deze highlighter ook een kwastje. Dit is een roze parelkleurige highlighter. Je kan hem eventueel ook gebruiken als basis voor onder je foundation. Deze kost €27,-.


En als laatste heb ik als highlighter de Sigma Peaceful blush. Deze kreeg ik in een collectie die Sigma vorig jaar uitbracht. Ik heb het over de Enlight Collection. Hierin zat dus deze blush die eigenlijk als highlighter word gebruikt. Dit is ook een shimmery champagne kleur. Deze kan je kopen voor €13,95 bij o.a. Boozyshop.nl en themakeupspot.nl.


Natuurlijk heb ik ook wat swatches gemaakt voor jullie. De eerste foto zijn de swatches nog niet uitgeblend en bij de 2 foto wel. De volgorde waarin ze staan: High Beam, Soft & Gentle en Peaceful.Dit waren mijn highlighters. Natuurlijk wil ik deze stash graag uitbreiden maar dit heeft nog niet zo'n haast.

Wat zijn jouw favoriete highlighters? Let me know!

Liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥