woensdag 19 maart 2014

My Make-up Story Tag


Ik zag deze Tag staan en ik vond het wel leuk om hem in te vullen! Lees verder als je meer wilt weten!

1. Hoe oud was je toen je met make-up begon?
Vroeger toen ik klein was heb ik zo'n kinder make-up setje gehad maar ik begin met "echte" make-up dragen rond 12/13 jaar.
2. Hoe ben je met make-up begonnen?
Doordat ik naar de middelbare school ging, waarvan ik in de brugklas geen make-up droeg. In het derder jaar moest ik een richting kiezen en koos ik voor Uiterlijke Verzorging. Omdat ik wist in het 2e jaar wat ik wilde gaan doen ging ik make-up dragen.
3. Wat zijn enkele van je favoriete merken?
L'Óreal, Maybelline, MAC, Benefit, Catrice & Sigma.
4. Wat betekent make-up voor jou?
Best wel veel. Ik wil heel graag een Make-up Artist worden dus is het vrij logisch dat make-up me héél erg interesseert.
5. Als je maar 4 producten op je gezicht zou mogen dragen, welke zouden dat dan zijn?
Wenkbrauwpotlood, concealer, mascara en lippenbalsem.
6. Wat vind je het leukste aan make-up?
Je kan zoveel met make-up. Je kan net even wat meer doen met je gezicht, zodat het mooier uitkomt. Maar je kan ook iemand totaal anders eruit laten zien en diegene niet meer herkennen. Het is eigenlijk gewoon een kunst. En het mooiste is dat je zoveel variatie hebt.
7. Wat vind je van drogisterij make-up versus duurdere merken?
Ik heb met beide geen probleem. Het moet wel schikken om high-end producten aan te schaffen maar je moet het zien als een goede investering. Natuurlijk zijn drogisterij oftewel budget merken ook erg fijn maar dit verschilt ook weer van product en merk. Soms maak het totaal niet uit of je een budget lipstick hebt, als hij net zo mooi is en net zo lang blijft zitten als een high-end. Maar dit is per persoon verschillend natuurlijk. Het is ook maar net of je je geld eraan uit wilt geven.
8. Welke tip heb je voor beginnende make-up gebruikers?
Laat je adviseren en weet wat je koopt. Koop ook zeker niet teveel maar bouw het op. Less is better!
9. Welke make-up trend heb je nooit begrepen?
Ehm... Geen idee. Ik trek me dat niet zo heel veel aan aangezien trends toch komen en gaan. En vind ik dat het bij make-up anders is dan bijvoorbeeld met kleding.
10. Wat vind je van de beauty community op Youtube?
Ik ben er een fan van! Ik volg al veel beauty guru's! Ik heb hier eerder een artikel over geschreven.


Dit was de My Make-up Story Tag. Hopelijk vonden jullie het leuk!

Liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥