zaterdag 15 maart 2014

Persoonlijke update.

Hi Beauty's,

De laatste tijd plaats ik niet meer zoveel artikelen en sla ik dagen over.. Dit heeft niks te maken met te weinig inspiratie of omdat ik het niet meer leuk vind. Integendeel, ik vind het juist super leuk! Maar op dit moment is er gewoon zoveel gaande in mijn leven dat ik er geen tijd voor heb. Ik kan jullie niet precies uit leggen wat er allemaal op dit moment in mijn leven gebeurt. Puur omdat het gewoon echt privé is. Het is echt iets waar ik me op moet en wil focussen. Dit zal ook een langere tijd duren. Maar ik ga alsnog proberen om minstens 2 á 3 artikelen per week te plaatsen. Voor mezelf, zodat ik kan doen wat ik leuk vind maar vooral voor jullie. Hopelijk hebben jullie hier begrip voor. 
Er zullen geen vaste dagen zijn dat ik iets plaats. De Thursday, Inspiration Day zal wel gewoon blijven op de vaste donderdag. Maar voor de rest zullen het random dagen zijn. 

Bedankt & liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥