maandag 17 maart 2014

Revlon Colorstay Foundation.

       

Van de week kreeg ik een pakketje binnen van bol.com. Al sinds een langere tijd verkopen ze daar ook make-up. Vroeger was er niks anders te vinden dan huishoudapperatuur en games, maar nu is het juist super uitgebreid. Ik was op zoek naar foundations voor mijn make-up kit. Ik wil heel graag de face & body foundations van MAC maar ik had ook goede reviews gelezen over de Revlon Colorstay Foundations.

Dus besloot ik om hiervoor te gaan. En hoe leuk, het was 3 halen 2 betalen! Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Maar dit zijn nog de oude flacons, de nieuwere hebben een pompje erop zitten wat deze dus niet heeft, jammer genoeg.


Hier zijn ze dan, 3 foundations van Revlon 24h Colorstay voor de normale/droge huid. Natuurlijk is het super moeilijk om via een site foundations te bestellen, omdat je niet de juiste kleur kunt zien en kunt kijken of je het een fijne structuur vind. Maar helaas zijn ze niet te koop bij een drogisterij.


De kleuren die ik heb zijn:
  • 150 - Buff
  • 180 - Sand Beige
  • 200 - Nude
Ik heb gekozen voor vrij neutrale kleuren, die ik eventueel ook voor mezelf zou kunnen gebruiken. Aangezien ik bijna nooit foundation draag, vind ik het zonde om het voor mezelf te kopen.


De foundation is vrij dun. Maar geeft wel genoeg dekking en kan je ook opbouwen. 

*geblend met mijn huid.

Ik ga ze niet testen op mijn gezicht omdat ik deze foundations voor mijn make-up kit ga gebruiken. 

Wat is jouw favoriete foundation voor persoonlijk gebruik of voor in je kit? Let me know!

Liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥