dinsdag 8 april 2014

Catrice Absolute Bright Palette


Ik was weer eens op jacht.. Juist ja, om make-up te scoren. Nadat ik de All About Nude en Candies Palette van Essence heb geprobeert wilde ik ook wel een een gokje wagen met het andere budget merk, Catrice. Vandaag geef ik jullie mijn first impressions van het Absolute Bright Palette.


Op het eerst gezicht vind ik het nou niet echt "Bright" kleuren. De kleuren in het palette die mij het meeste aanspreken zijn de middelste 2. Oud roze vind ik wel erg mooi en hoewel dat ook wel een vrij natuurlijke kleur is, vind ik toch wel dat ik steeds meer uit probeer. 


Mooie kleurtjes, maar niet heel erg bijzonder. Sommige kun je denk ik goed gebruiken als highlighter op het wenkbrauwbot. Laten we gaan kijken naar de swatches.


De pigmentatie valt best wel tegen. Ik vind de eerste 4 kleurtjes nog het beste van de 6. De laatste 2, blauw en licht bruin, hebben weinig pigmentatie en/of zijn erg poederig. Het zijn lieve zachte pastel kleurtjes. Maar of ik het nu echt ga gebruiken.. Misschien geef ik deze palette toch nog een kans, wel in gebruik met andere oogschaduws. 


Van deze palette gaat mijn hartje niet sneller kloppen, helaas. Sommige kleurtjes kun je gebruiken als highlighter maar om nou een hele ooglook met dit palette te maken, nee, dan zou ik toch zeker andere oogschaduws erbij pakken.

Ben jij toch benieuwd en wil jij deze palette uitproberen? Je kan het Absolute Bright Palette van Catrice kopen bij de drogisterij - €4,99.

Heb jij al een Absolute Palette geprobeert van Catrice? Let me know!

Liefs!

1 opmerking:

  1. De kleuren lijken wel erg op elkaar, maar inderdaad om mee te highlighten zijn ze wel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥