vrijdag 4 april 2014

Essence All About Candies


Toen ik laatst het Essence All About Nude palette kocht, werd mijn aandacht ook getrokken door dit prachtige kleine palette, All About Candies die ook van Essence is. Normaal gesproken ga ik echt voor de natuurlijke kleuren maar ik vond het wel eens tijd worden om een beetje kleur aan mijn collectie toe te voegen.
Kijk je mee?Dit palette heeft 6 pastel kleurtjes. Zoals ik daarnet mentionde normaal ga ik voor veilige kleurtjes, neutrale kleurtjes. Maar omdat dit niet heel erg fel is vond ik het hem wel waard om mee te nemen. Ik ben al een fan van de All About Nude palette, laten we gaan kijken of ik hier voor ook mijn duimen omhoog gooi..


6 prachtige pastel tinten. De kleuren die erin zitten zijn geel, roze, paars, oranje, blauw en groen. Mooie zachte kleuren in ieder geval. Laten we gaan kijken of ze net zo zacht en romig zijn als de All About Nude palette. Natuurlijk moet de pigmentatie ook goed zijn!


De swatches! Wauw, ik had niet gedacht dat de pigmentatie zo goed zou zijn. Ze geven toch een pop of color en het zijn inderdaad net snoep kleurtjes. Swatches maken ging gemakkelijk, zo zacht en ze korrelen gelukkig niet!Ja, ik ben ook zeker fan van dit schattige palette! Alhoewel ik toch niet echt dit soort kleurtjes dagelijks zou dragen denk ik zeker dat hij goed van pas zult komen! Nu wil ik graag ook nog de andere All About ... Palettes! 

Essence, mijn duimen gaan omhoog! Wauw, wat een goede pigmentatie voor een budget merk. Je kan dit schattige palette kopen voor €3,59 bij de drogisterij. 

Wat is jouw favoriete All About .. Palette?

Liefs!

2 opmerkingen:

  1. Mooie palette met schattige kleurtjes! :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, super leuk! Beetje kleur aan mijn collectie toevoegen! :-)

      Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥