maandag 14 april 2014

Essie Fashion Playground Nail Lacquer


Alles staat in bloei, het zonnetje schijnt, tijd om weer eens een leuk kleurtje op mijn nagels te doen!

Ik heb aardig veel nagellakjes in mijn collectie maar ik draag het eigenlijk zelden, i know shame on me! Maar ik was al een tijdje op zoek naar een mooie mint groene nagellak totdat ik deze van Essie tegenkwam. Ja, dit werd hem. Ik moest hem echt meenemen, juist net omdat hij een beetje anders is. 


Het kwastje is redelijk groot, waardoor het makkelijker is om in 2 stroken je nagels te lakken. Ik heb helaas 3 laagjes moeten doen omdat ik nog steeds mijn nagelrand er doorheen kon zien, bummer! Normaal hou ik hier niet van, aangezien ik soms een kluns kan zijn, ik kan niet wachten totdat het opgedroogt is en ineens zit er overal nagellak. Jup, totally me. 


Maar wauw, dit is toch wel een super mooie kleur! Leuk voor in de lente/zomer! Er zitten super kleine miniscule shimmers in wat het juist toch net weer een andere 'mint groene' nagellak maakt. 

Dit nagellakje kan je kopen bij de drogist voor €9,99. 

Wat is jouw favoriete mint groente nagellak? Let me know, ik ben erg benieuwd! 

Liefs!

1 opmerking:

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥