maandag 7 april 2014

Maybelline Color Show Street Artist Top Coats


Afgelopen week kocht ik bij de DA drogisterij een paar spulletjes die ik nodig had. En zoals altijd moest en zou ik even bij de make-up kijken. Na een paar swatches maken hier en daar, liep ik deze leuke nagellakjes van Maybelline tegen het lijf. Ze leken me erg leuk en ik had ook het geluk dat het nu 2 nagellakjes voor €6,00 was. Reden genoeg om ze uit te proberen.
Dit zijn de Maybelline Color Show Street Artist Top Coats.
Deze lijn is vrij nieuw en limited edition. Dit zijn de 4 top coat nagellakjes die in de lijn horen.


Super gaaf! Dit is weer eens een keer wat anders. En hiermee kan je je nagels toch net even iets extra's geven. Laten we gaan kijken naar de kleuren. Ik heb enkel alleen een laagje topcoat aangebracht zodat jullie de swatches goed kunnen zien. Het staat natuurlijk nog leuker als je er een bijpassende lak onder doet.

*01 - Boom Box Black

Confetti all over the place! Super handig om aan te brengen. Geen moeite met gelijkmatig verdelen. Deze nagellak heeft mosgroene en zwarte confetti. 

*02 - White Splatter

Wauw, dit is toch wel mijn favoriet van de 4. Hierin zitten paarse, blauwe, groene en witte kleuren aan confetti in. Met deze heb ik meer het idee dat het verf druppels zijn. Daar ben ik wel fan van!

*03 - Urban Vibe

Deze topcoat is vrijwel hetzelfde als Boom Box Black. Natuurlijk heb je hierin een andere kleur, oranje maar liefst. Het staat enorm leuk als het straks Koningsdag is!

*04 - Alley Attitude

Last but not least.. Dit is ook zeker wel een eye catcher naar mijn mening. Ook hetzelfde als Boom Box Black en Urban Vibe maar deze kleur blauw kom ik niet vaak tegen waardoor hij net iets meer opvalt. 


Ik ben erg blij met deze leuke Top Coats van Maybelline. Ik heb zelf niet heel veel van dit soort nagellakjes dus ze voegen toch wat toe in mijn nagellak collectie. 
Deze Color Show Street Artist Top Coats kun je vinden bij o.a. Kruidvat en DA. 

Wat is jouw favoriete confetti top coat?
Let me know!

Liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥