donderdag 3 april 2014

Rimmel Colour Rush Lip Balms


Vandaag een review over deze 3 lippies. Ik was op zoek naar mooie lipsticks/balms en ik werd zo naar het Rimmel schap getrokken. Als ik ergens gek op ben zijn het lipbalms wel! Dus ik moest deze echt uittesten. Ik test de Rimmel Colour Rush Lip Balms voor jullie uit.


600 - On Fire
Fel, koraal rood. Het is een pittig kleurtje maar zal in de zomer zeker goed staan. 


110 - Make Me Blush
Super schattig baby roze kleurtje. Helaas zoals ik dacht.. Te licht voor mijn lippen. Mijn lippenkleur is donkerder, waardoor deze kleur mijn lippen bleek maakt. Maar met beleid kan hij makkelijk!


220 - Rumour Has It
Dit is een typisch kleurtje voor mij. Aangezien mijn lippen wat donkerder zijn en roder, zal deze cherry kleur goed staan!

Swatches: dezelfde volgorde.


Van link naar rechts: On Fire, Make Me Blush en Rumour Has It.

Deze chubby sticks zijn geweldig. Geweldige pigmentatie en ze glijden zowat als boter, dus zeker niet stroef! Door de langhoudende formule blijven je lippen gehydrateerd, goede pigmentatie en blijft het ook nog eens lang zitten. Ja, dit worden mijn nieuwe favorietjes!
Deze Colour Rush Balms vind je bij de drogist voor €9,99.


Ben jij bekend met deze Colour Rush Balms van Rimmel?

Liefs!

4 opmerkingen:

 1. Ik heb deze nooit getest maar die linker op de swatch ziet er echt heel mooi uit!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik raad je toch even aan om bij het Rimmel schap te gaan kijken! Super mooie kleurtjes en goede pigmentatie ;)

   Verwijderen
 2. Wat een superleuke kleurtjes, ze zien er inderdaad heel erg leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥