woensdag 16 april 2014

Rimmel Scandal Eyes Show Off Mascara


Er was korting bij de DA en ik had 'toevallig' een nieuwe mascara nodig. Ik ben al jaren op zoek naar de beste mascara voor mij. Ik heb al favorietjes, maar om het nou gelijk mijn holy grail te noemen.. Dus als er dan ergens korting is, probeer ik graag nieuwe mascara's uit. Wie weet kom ik wel mijn alltime favorite tegen, toch?

Er was korting op alle Rimmel mascara's. Normaal gesproken kies ik voor een normaal borsteltje, die zorgt voor meer lengte en volume maar ik had al een aantal mensen over de Scandal Eyes Show Off mascara van Rimmel gehoord dat hij echt goed zou zijn. Mooi moment om hem te testen. Deze mascara heeft namelijk een rubber borsteltje, hier zou ik normaal gesproken niet voor gaan. 


Zoals je ziet heeft deze mascara een apart borsteltje. Het uiteinde is een bolletje, hiermee zou je beter de buitenste wimpertjes en je onderste wimpers morgen kunnen borstelen.


*voor en na.


*voor en na.

Deze mascara zou voor lengte en volume moeten zorgen. Lengte is wel wat ik zie maar totaal geen volume. Ik vond de mascara ook erg droog. Hoort dit? Nee, dit gaat zeker geen favoriet worden van mij. Ik denk ook dat dit de laatste Scandal Eyes Show Off mascara voor mij is.


Helaas, want de verpakking spreekt me dan wel weer heel erg aan. Dan zit er niks anders op dan verder te gaan met mijn zoektocht naar de beste mascara!

Welke mascara gebruik jij? En welke zou je nog eens willen proberen? Let me know, ik ben erg benieuwd naar jullie antwoorden!

Liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥