donderdag 29 mei 2014

Essence All About Paradise


Jullie kennen hem waarschijnlijk al, want hij ligt al een hele tijd in de winkel. Toch wilde ik hier nog een review over schrijven omdat ik hem dan nu eindelijk in bezit heb. Ik geef jullie mijn first impressions over het Essence All About Paradise Palette.Normaal loop ik altijd snel door als ik extreme felle kleuren zie als oogschaduw. Maar aangezien ik meer aan het uit proberen ben vond ik het wel de moeite waard om hem mee te nemen. Maar er was nog een reden om dit pracht pareltje mee te nemen, ik was al super tevreden over het All About Nude palette waarvan de pigmentatie super was. Dus hoopte ik dat deze 6 super kleurrijke en zomerse oogschaduws net zo goede pigmentatie zouden hebben. Laten we gaan kijken of dit zo is!Als eerste de 6 kleuren: vanille/nude, perzik, fuchsiaroze, geel, zeegroen & blauw. De kleurtjes hebben een zachte satin finish. Swatching time!


I'm in shock! Wauw, Essence flikt het weer. Wat een prachtige kleuren, met enorm goede pigmentatie. Het doet me inderdaad denken aan paradise! Voor €3,49 ben ik zeer tevreden. Lekker budget en toch waar voor je geld. 

Ik heb ze bijna compleet alle palettes van de All About lijn van Essence. Ik mis er nog 1, All About Sunrise. Zodra ik deze heb, zal daar misschien nog een klein reviewtje over online komen. 

Wat is jouw favoriete All About palette?

Liefs!
2 opmerkingen:

 1. Heeeeel nice! Deze wil ik echt hebben nu! Niet gedacht dat hij zo gepigmenteerd zou zijn.
  Leuk artikeltje.

  Liefs,
  Brigitte Maria

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he? Ik wil ze allemaal hebben haha! Echt super goede pigmentatie en dat maar voor een paar euro's. Thanks!

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥