zaterdag 31 mei 2014

Gosh Lip Lacquers


De winter is gelukkig al weer een tijdje voorbij net zoals de droge lippen.. Mooi verzorgde lippen met een lekker zomers kleurtje zijn een musthave deze zomer. Ik had al heel veel gehoord over deze schattige Lip Lacquers van Gosh maar ik wou ze eigenlijk toch zelf eens testen.


Ik zag 2 leuke kleurtjes staan: 004 Flirty Lips en 006 Funky Lips. 


Flirty Lips is een oranje/perzik kleur. Eigenlijk mijn allereerste oranje lipproduct. Aangezien het toch een trend is van de lente/zomer, wou ik dit eens proberen. Funky Lips is een koraal roze/rode kleur, die je eigenlijk niet kan missen in je stash. 

Maar laten we het ook over de verpakking hebben. Ik dacht eerst dat dit nagellakjes waren en vond het al raar dat er sweet kiss op stond. Tot ik goed keek en zag dat het lip lacquers waren. Schattig toch?Swatching time!


Zoals je ziet is de koraal roze kleur goed gepigmenteerd. Je hoeft hier maar 1 laagje van aan te brengen. De perzik kleur is minder goed gepigmenteerd. Maar dat vind ik eigenlijk helemaal niet erg. 


Deze schattige Lip Lacquers van Gosh kun je vinden in de schappen bij de Kruidvat.

Wat is jouw zomerse lipproduct? En welk product van Gosh vind jij fijn?

Liefs!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥