vrijdag 30 mei 2014

MUA Ever After - Matte palette

And again, another eyeshadow palette... Zoals jullie weten ben ik overduidelijk een voorstander van oogschaduwpalettes! Super handig voor mee op reis en meestal kan je er veel verschillende ooglooks mee creëren.


Vandaag geef ik mijn first impression van het MUA Ever After - Matte Palette.
Matte oogschaduws, i love them. Je kan er zoveel kanten mee op en nog belangrijker, ze zijn makkelijker te blenden. Ik heb al veel neutrale oogschaduw palettes, maar toch moest ik deze uit proberen aangezien MUA nieuw voor mij is, voor half Nederland denk ik wel.


Voor de verandering zit er in dit palette een gele en een blauwe oogschaduw. 
Er zitten meer lichtere neutrale kleurtjes in dat donkere. Dus een echte smokey eye kan wel, maar variatie is er niet.


Deze palette van MUA heeft dan wel voor elke oogschaduw een naam, het Pretty Pastels palette dan weer niet.


The colours and swatches. Ik heb eerst swatches gemaakt van de bovenste rij en vervolgens van de onderste rij.Het eerste wat me opviel bij het swatchen van de lichtere kleuren, is dat ze erg veel op elkaar leken. Bij de eerste 2 kan je nog wel verschil zien maar bij de 3e en de 4e kleur zie je het verschil al bijna niet meer. De pigmentatie van de lichtere kleuren vind ik eigenlijk wel tegenvallen. Voor mij staan deze gelijk aan het Catrice Bright Palette, jammer.
De donker bruine tinten lijken ook vrijwel op elkaar maar net met een andere ondertoon. Overal denk ik dat dit zeker geen palette gaat zijn die ik er veel bij ga pakken. 

Ik probeer graag nieuwe dingentjes uit van verschillende merken en al weken grijp ik mis voor de MUA palettes, Undress Me en Undress Me Too. Zodra ik deze aan mijn collectie toe kan voegen schrijf ik hier een review over!

Wat is jouw favoriete MUA Palette?

Liefs!
4 opmerkingen:

 1. Op zich een mooie palette, alleen jammer dat de kleurtjes zo op elkaar lijken x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad een mooi palette met neutrale kleurtjes, die helaas teveel op elkaar lijken..

   Verwijderen
 2. Jammer dat de tinten veel van elkaar weg hebben! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥