dinsdag 6 mei 2014

MUA Lipstick Trio


Laatst scoorde ik bij de Kruidvat een paar MUA producten, waaronder deze lipstick trio. Zelf draag ik weinig lipstick maar dit doosje leek me erg makkelijk mee te nemen. Als ik dan toch ineens me lippen een kleurtje wilde geven kon ik gelijk kiezen uit 3 kleurtjes. 
3 totaal verschillende kleurtjes zitten hierin. Een nude/roze, oud roze en een fel roze kleur. Er zit een dubbele spons applicator bij, wat ik zelf niet helemaal snap. Laten we gaan kijken naar de swatches!


Om dit nou lipsticks te noemen.. Nee dat zeker niet! Het zijn eerder plakkerige lipglosses. Pigmentatie is niet super, het zijn eerder getinte lipbalms. Ze plakken best wel waardoor het minder prettig is om ze te dragen. 


Of mijn hartje van dit triootje nou sneller gaat kloppen.. Nee, helaas! De kleurtjes zien er mooi uit maar de pigmentatie valt zwaar tegen. 

Deze lipstick trio van MUA is te koop bij 100 Kruidvat filialen. 

Heb jij een favoriete lipstick van MUA?

Liefs

4 opmerkingen:

 1. Ahh, ik zag al een foto voorbijkomen vanochtend/gisteren op Instagram ;-) Mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, klopt vanochtend op Instagram! Alleen erg jammer van de pigmentatie!

   Verwijderen
 2. Ik vermoedde helaas al dat ze niet zo veel pigment zouden hebben, maar dit slaat alles. Wat zonde, dankjewel voor je eerlijke mening!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Erg zonde inderdaad! Graag gedaan, ik review graag producten voor jullie!

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥