woensdag 7 mei 2014

MUA Pretty Pastels Palette

Zoals jullie merken heb ik aardig wat gekocht de afgelopen weken. Vooral veel oogschaduw palettes heb ik aangeschaft. Zo heb ik vandaag weer een oogschaduw palette, van MUA. Namelijk het Pretty Pastels Palette.MUA ligt al een paar weken in de schappen van Kruidvat, maar steeds greep ik mis. Ik had graag andere palettes willen hebben maar dit was het enige palette dat er stond. Ik ben steeds meer aan het uitproberen vandaar ik ook dit palette heb gekocht omdat er lieve pastel kleurtjes in zitten, die toch leuk zijn om te dragen in de lente/zomer. 


Deze palette heeft iets weg van het Essence All About Candice Palette waar ik eerder iets over heb geschreven. Er zitten 12 kleurtjes in.  


Meer en deels zijn het rozige tinten maar ook gele tinten. Laten we kijken naar de swatches!

Bovenste rij.

Onderste rij.

Dit schattige palette heeft mooie kleurtjes met super pigmentatie. Ik ben hier erg tevreden over en zal hier in de zomer veel plezier van hebben. 

Deze palette kun je vinden voor €5,99 in 100 Kruidvat filialen.

Heb jij al palettes van MUA?

Liefs!

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie pigmentatie! De kleurtjes vind ik erg zomers. Hier kun je veel creaties mee maken :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, de pigmentatie is super! En inderdaad zomerse kleurtjes =)

      Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥