zaterdag 3 mei 2014

Sleek Vintage Romance Palette


Ik heb mijn verslaving ontdekt! Oogschaduw palettes.. Ik ben er gek op en mijn stash word steeds groter en groter! Ik heb al 2 Sleek palettes, Oh So Special & Au Naturel. Ik hou heel erg van natuurlijke kleuren maar ik wou eens iets anders. Kleuren die me wel goed zouden staan maar toch niet te heftig, daarom koos ik voor het Sleek Vintage Romance PaletteLike always, mat zwarte verpakking die naar mijn mening er mooi en chique uitziet. Soms onhandig omdat je niet gelijk direct te kleuren kunt zien. 


Paarse en bruine tinten zul je vooral vinden in dit palette. Er zit een spiegeltje en een dubbele spons applicator in. 

Laten we gaan kijken naar de kleurtjes.


Bovenste rij: Pretty In Paris, Meet In Madrid, Court in Cunnes, Lust In LA, Romance In Rome, Propose In Prague. 

Onderste rij: A Vow In Venice, Marry In Monte Carlo, Honeymoon In Hollywood, Bliss In Barcelona, Forever In Florence, Love In London.

Super mooie paarse kleuren zitten hierin natuurlijk ook een paar bruine tinten. Niet te vergeten, chapeau voor de grappige namen! Romantische namen doen het altijd wel goed.

De swatches:

Bovenste rij

Onderste rij

Ik kijk er echt naar uit om hier super leuke looks mee te maken! Als jullie eventueel een ooglook hiermee willen zien, laat het dan even weten in een reactie!


Ik heb het Sleek Vintage Romance Palette gekocht bij:

Wat is jouw favoriete Sleek palette?

Liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥