dinsdag 27 mei 2014

Update.

Hello Beauty's,

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een artikel plaatste. Een aantal weken geleden gaf ik aan dat ik een drukkere periode zou gaan krijgen en daardoor dus niet altijd de mogelijkheid zou hebben om een artikel online te zetten. Helaas ben ik de afgelopen 2 weken ziek geweest en ik voel me nog steeds niet helemaal happy.. 

Er zal helaas niet elke dag een artikel online komen aangezien mijn hoofd hier niet echt naar staat. Begrijp me niet verkeerd, ik vind bloggen super leuk om te doen. Maar ik wil echt artikelen kunnen schrijven in plaats van even snel iets in elkaar flansen.

Ik zal vaker iets plaatsen op Instagram en Twitter. Zodra ik een artikel online heb laat ik dit natuurlijk even weten aan jullie! 


Ik hoop dat jullie hier begrip voor hebben! Als jullie trouwens ergens een artikel over willen zien of een bepaalde make-up look, laat het even weten! 

Liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥