vrijdag 2 mei 2014

W7 In The Buff Palette


En ook ík moest natuurlijk mee met deze hype. Ik was al een tijdje op zoek hiernaar maar ik greep helaas steeds mis. Uiteindelijk heb ik hem besteld bij Alice&Jo voor €6,95. Ik heb het natuurlijk over het W7 In The Buff Palette. De W7 In The Buff Palette zou een dupe zijn voor het Urban Decay Naked Palette. Ik heb het UD palette zelf niet dus helaas kan ik het hier zelf niet mee vergelijken. De Palette zit in een tinnen blik wat het toch wel een eye catcher maakt in je make-up collectie.


Dit zijn de kleurtjes. Er zitten 12 neutrale kleurtjes in. Jullie weten zo onderhand wel dat ik hier juist van houdt. Er zitten 3 matte oogschaduws in en de rest is shimmer tot satin finish. Er zit een duo brush bij, 1 kant is van synthetische haartjes en de andere kant een sponsapplicator. Zelf gooi ik deze eigenlijk weg, omdat ik het gewoon niet gebruik. 

Laten we gaan kijken naar de kleurtjes en de swatches natuurlijk!


Buff, Camel, Sand en Dust.


Chocolate, Topaz, Earth en Storm.


Silk, Wave, Thunder en Onyx.

De pigmentatie is redelijk, niet slecht maar ook niet super. Ze zijn makkelijk aan te brengen maar je moet wel voorzichtig zijn omdat sommige oogschaduws fall out hebben. Toch is het een mooi budget palette. Mijn favoriete kleurtjes uit dit palette zijn: Camel, Sand, Dust, Chocolate en Wave. 


En als jij van neutrale kleuren houdt en budget dan is dat zeker wel een mooi palette voor jou!

Hier kun je het palette kopen:

Heb jij de W7 palette al geprobeerd? Let me know!

Liefs!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥