maandag 5 mei 2014

Zoeva Naturally Yours Palette


Ik had een aantal dingentjes online bestelt omdat ik ze heel graag wou uitproberen. Vandaag geef ik jullie mijn first impressions van het Zoeva Naturally Yours Palette. Jullie hebben dit hoogswaarschijnlijk al 100x voorbij zien komen maar toch wil ik mijn eerste indruk met jullie delen hierover.


Als eerste de verpakking. Applaus hiervoor! Simpel maar toch elegant. 
Licht als een veertje en lekker smal zodat je het makkelijk in je stash kan stoppen of juist in je koffer.


Deze palette bevat 10 naturelle oogschaduws, 5 matte tinten en 5 shimmers. 


Er zit hier een hele mooie variatie van natuurlijke tinten. Licht en donker, simpele every day look of juist een smokey eye. De pans zijn lekker groot dus hiermee kan je verlopig wel mee vooruit. Elke oogschaduw heeft een naam en staat ook leuk onder elke kleur weergegeven. Laten we gaan kijken naar de swatches!

De bovenste rij:


De onderste rij:


Wat een mooie kleuren zeg! Super pigmentatie en de oogschaduws smeren als boter. Sommige zijn iets meer gepigmenteerd als de ander maar ik ben zeker tevreden over deze palette.

Ik heb mijn Zoeva Naturally Yours Palette bestelt bij:


Trouwens een super leuke site waar je ontzettend leuke producten kunt kopen! Ik heb al 2x wat bestelt en ga binnekort nog een bestelling plaatsen... Ooops!

Heb jij producten van Zoeva? Let me know!

Liefs!

2 opmerkingen:

  1. wauw ziet er goed uit meis! bedankt voor het volgen op instagram je maakt erg mooie foto's via je instagram account! liefs www.rachelkromdijk.nl

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Agh, super lief dankjewel! Jij ook bedankt, je maakt echt super mooie looks en ik volg je nu ook op youtube :*

      Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥