dinsdag 1 juli 2014

Benefit They're Real! Mascara


Als je nog niet bekend met Benefit, moet je zeker eens een keertje langs de Douglas gaan. Het is een ontzettend leuk merk, niet erg budget maar naast dat het onzettend leuke verpakkingen heeft, zijn de producten ook nog eens erg goed.


Ik kocht afgelopen week deze mascara van Benefit, They're Real! Ik had deze al eens eerder in een travelsize en was hier erg tevreden over. 


Normaal gesproken geef ik niet meer dan €15,- uit aan een mascara maar aangezien ik al eerder tevreden was over deze mascara vond ik het niet erg om €24,50 te betalen. Ja, zoveel.. Maar dan heb je ook wel wat!Wat zegt Benefit:
'They're Real! verlengt, krult, geeft volume, creërt lift effect & separeert de wimpers. 

Meer dan een mascara. They're Real en dit is het bewijs. 94% constateerde een spectaculaire lengte en volume* 90% constateerde een kruleffect vanaf de aanzet tot in de puntjes van de wimpers* 94% constateerde zichtbaar gelifte wimpers* 100% constateerde een langdurig resultaat* '


Het resultaat: Ik merk duidelijk verschil. Mijn wimpers zijn voller en langer, meer volume en het belangrijkste voor mij, hij klontert niet. 

Ik ben zeer te spreken over deze mascara, ookal kost hij net wat meer dan normaal. 

Wat is jouw favoriete mascara?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥