zaterdag 28 juni 2014

Flormar Passionate Dots Eye Shadow Palette

Daar ben ik weer, na een break! Afgelopen vrijdag ging ik samen met mijn schoonzus shoppen in Amsterdam, hier keek ik al een aantal maanden naar uit! Na een lange maar onwijs gezellige dag, winkel in en uit, slenteren en pijntjes overal, ben ik goed geslaagd! Ik heb enorm veel beauty producten gekocht waar jullie binnekort reviews over kunnen zien, ik heb voornamelijk veel Flormar producten gekocht, dus daar zullen jullie de aankomende tijd veel over zien.Flormar, totaal een nieuw merk voor mij maar waar ik wel al heel veel goede dingen over heb gelezen en heb gehoort. Nu had ik eindelijk de kans om wat Flormar producten te kopen. Ik zag dit leuke limited edition palette in de sale, de Passionate Dots Eye Shadow PaletteDit schattige rode doosje net kleine dots is wel een eyecatcher, maar het ging mij natuurlijk om de mooie oogschaduws.


Een palette met 8 totaal verschillende kleurtjes, van nude tot erg felle kleurtjes. Er zitten matte(m) maar ook satin(s) finish oogschaduws in. Ik vind dit een mooi palette, hiermee kan je zoveel ooglooks mee creëren.


De kleurtjes: Wit(m), nude(s), oranje/koper(s), geel(m), legergroen(s) zeeblauw(m), oud roze(s), paars(m).
Laten we gaan kijken naar de swatches.Wow, de pigmentatie is echt super! Kleurtjes die ik zelf nog niet echt heb en ik kan niet wachten om hiermee te spelen! 

Als jij dit mooie palette ook wilt, zou ik zsm naar Flormar gaan, want hij ligt voor €9,99 in de sale!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥