woensdag 11 juni 2014

Maybelline Terre Indienne Bronzing Powder + Blush


Meestal weet ik ongeveer wel wat er in de winkels ligt en of er nieuwe producten aan komen. Totdat ik deze prachtpareltjes tegenkwam, waar ik nog niks eerder over had gehoord. Deze Terre Indienne Bronzing Powder With Blush ligt nieuw in het schap van MaybellineDit is Maybelline hun eerst bronzer en blush duo en ik ga jullie vandaag laten zien of ze het waard zijn om aan je collectie toe te voegen.

Alleen al vanwege het mooie printje moest ik ze meenemen. Er zijn in totaal 3 varianten, ze verkochten enkel alleen deze 2 varianten dus koos ik ervoor om ze allebei mee te nemen.
Dit is 08 - Bronzed Paradise. Op het eerste gezicht een vrij donkere bronzer met lichte shimmers. De blush is een zacht snoepig roze kleur die er mat uit ziet.


Van de swatches ben ik niet heel erg enthousiast. De kleuren lijken wat minder gepigmenteert, alhoewel ik dat zelf met bronzer en blush niet zo erg vind. Je kan dit duo los van elkaar gebruiken maar ook in combinatie met elkaar. 


Dit is 09 - Golden Tropics. De bronzer ziet er mat uit en ziet er eigenlijk perfect uit, niet te oranje zal maar zeggen. De blush is een felle perzik/koraal kleurtje waar je deze zomer zeker wel mee weg komt.


Ook deze swatches vallen eigenlijk een beetje tegen. De bronzer lijkt bijna dezelfde kleur als mijn eigen huidkleur en de blush vind ik er mooi uitzien, zo'n kleur heb ik nog niet in mijn collectie. De pigmentatie van dit duo is helaas ook wat minder. Ook voor deze duo geldt dat je ze in combinatie met elkaar of los van elkaar kunt gebruiken.

Ondanks dat de pigmentatie niet heel erg sterk is, vind ik het alsnog een mooie aanwinst. Het komt in handige doosjes waarvan het dekseltje doorzichtig is waardoor je altijd weet welke kleur je moet pakken. Ik heb ze al mooi vooraan aan mijn collectie staan zodat ik ze kan bewonderen. 


Deze Terre Indienne Bronzing Powder with Blush van Maybelline kun je vinden in de drogisterij en kosten€13,29 per stuk. 
Ze zijn best prijzig maar je krijgt een bronzer én een blush voor deze prijs. Omdat deze producten nieuw in het schap liggen, zullen ze iets afgeprijsd zijn. Zo kreeg ik ook 25% korting per stuk. 


Wat vind jij van dit product?

Liefs!

2 opmerkingen:

  1. Mooi, maar slechte pigmentatie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie vormen zitten erin zeg! Ik ben benieuwd hoe het er op het gezicht uit ziet :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥