maandag 2 juni 2014

MUA Mosaic Blush & Bronzer

Deze zomer dromen we allemaal wel van een mooie huid.. Ik in ieder geval wel! Ik had hiervoor al een paar artikeltjes over een mooie huid deze zomer met behulp van een bronzer. Vandaag review ik de MUA Mosaic Blush & Bronzer voor jullie.Ik vond ze er prachtig uitzien in de winkel en ik moest ze meenemen. Een mooie mosaic blush variant en een mosaic bronzer. 

Laten we eerst gaan kijken naar de blush.


Super mooie kleurtjes, de je los van elkaar kunt gebruiken of in combinatie.
Een pastel lavendel kleurtje, perzik, oud-roze, licht-roze en champagne kleur. Het zijn vooral veel shimmers die zich hierin bevinden. De kleuren combinatie lijkt me apart, we kijken later naar de swatch.


De bronzer; ook hierin een champagne kleur, huidskleurig, taupe bruin, medium bruin en donker bruin. Ook hierin bevinden zich lichte shimmers. Laten we gaan kijken naar allebei de swatches!


De blush is erg licht roze die voor de wat donkerdere huid mooi als een highlighter gebruikt kan worden. Ook de wat lichtere huid kan hem eventueel licht als highlighter gebruiken maar misschien is hij daar te roze voor. Het is in ieder geval een super mooie kleur met een mooi glansje. De bronzer, die vind ik wel erg mooi. Deze zou eventueel lichtjes als blush kunnen worden aangebracht. 

Overall, ben ik tevreden! Het enige nadeel van deze Mosaic poeders zijn dat ze wat korrelig worden zodra je met je kwast de pan raakt. Dus oppassen dat je niet teveel gebruik of alles ernaast gooit.

Deze Mosaic poeders kun je kopen voor €3,99 bij Kruidvat filialen.

Wat is jouw favorieten blush/bronzer deze zomer?

Liefs!
3 opmerkingen:

  1. Ik denk dat ik die veinzer ga kopen ziet er erg mooi uit :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw mooi! Ik vind het patroon alleen al leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥