woensdag 4 juni 2014

MUA Nail Polish


Ik zag deze schattige Essie look a likes staan en ik moest ze meenemen. Het zijn niet echt fleurige zomerse kleurtjes (roze etc, waar ik overigens genoeg van heb) maar ik vond ze super mooi en had deze verder nog niet in mijn collectie. Laten we kijken naar deze MUA Nagellakjes.
Van ieder lakje zitten 2 coats op.Frozen Yoghurt is een lavendel kleurtje, die wel geschikt is voor deze zomer maar ook voor de herfst. Ik heb 2 coats aangebracht en hij dekt erg goed.Moody Mink is een taupe kleurig lakje, die eigenlijk het beste in de herfst gedragen kan worden. Ik draag sinds dat ik mijn nagels laat groeien meer nagellak, maar dit soort kleuren ben ik gek op, ookal is het bijna zomer. Ook deze dekt na 2 coats erg goed.Wauw I love this color, Plum Noir. Ook deze kleur heb ik niet in mijn collectie. Dit is een mooie cranberry kleur die het beste in de herfst gedragen kan worden. Helaas dekt deze minder goed dan de andere 2 lakjes.


Overall, ben ik tevreden. Voor €2,49 kan je deze zeker niet laten liggen. MUA is in 100 Kruidvat filialen te koop. Ik zou zeker even gaan kijken als je op zoek bent naar leuke betaalbare nagellakjes.

Wat is jouw favoriete MUA nagellak?

Liefs!2 opmerkingen:

  1. Oeh la la, wat een mooie kleurtjes! Ik vind het zo ontzettend jammer dat het merk MUA niet bij 'mijn' Kruidvat wordt verkocht :-(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben verkocht!
    Helaas ook niet bij de kruitvat bij mij te koop maar nu weet ik iniedergeval als ik het tegen kom dat de lakjes goed zijn :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥