vrijdag 6 juni 2014

My Everyday Make-up Brushes

Ik had laatst een foto op Instagram geplaatst met de vraag: Willen jullie een artikel zien met mijn everyday kwasten en/of mijn make-up kit? Een aantal van jullie wilden dit graag zien. Dus vandaag laat ik jullie mijn everyday kwasten zien en vertel ik jullie welke ik fijn vind en aanraad. Let's get started!Om je make-up mooi aan te brengen heb je goede kwasten en tools nodig. Ik heb zelf een keer een dure set aangeschaft waarvan ik wist dat ik hem zeker zou gaan gebruiken. Als je het geld er voor over hebt, raad ik je zeker aan om in een goede kwasten set te investeren. Doe research, ga langs winkels en lees reviews. Hiermee kom je al heel ver. Ik heb verschillende merken die ik fijn vind in gebruik: Sigma, Zoeva, MAC en Real Techniques. Onderaan vermeld ik waar je alle kwasten kunt kopen. 


Ik begin met mijn dagelijkse gezichts kwasten. 


Dit is de befaamde Beauty Blender, géén kwast. Ik draag geen foundation, maar gebruik wel concealer. Met deze spons breng ik mijn concealer aan en blend het uit. Het fijne van een goede spons is dat het een mooi natuurlijk effect geeft. 


Om mijn concealer vast te zetten gebruik ik de Sigma F20 Large Powder Brush met pressed powder. Met deze kwast kan je de poeder mooi en gelijkmatig verdelen over je gezicht. 


Aangezien ik niet geboren ben met een klein hoofd en mooie jukbeenderen, creër ik ze zelf. Ook gebruik ik deze Real Techniques Contour Brush om mijn gezicht wat meer kleur te geven met wat bronzer.


Om mijn wangen een beetje kleur te geven voor een natuurlijk look gebruik ik de Sigma F10 Powder/Blush Brush. Deze kwast is niet al te groot en past precies op je wangen zodat je niet teveel blush aanbrengt.


Deze kwast gebruik ik eigenlijk altijd als laatst voor de finishing touch. Deze Sigma F35 Tapered Highlighter gebruik ik om highlighter aan te brengen op de plekken waar dat nodig is. Deze kwast is ideaal en loop in een puntje voor meer precisie werk.


Mijn dagelijkse oogkwasten.


Om mijn wenkbrauwen in te vullen en meer kleur te geven nadat ik een wenkbrauwpotlood heb gebruikt, gebruik ik de Sigma E65 Small Angle Brush en de Zoeva 322 Brow Line Brush. De Brow Line van Zoeva heb ik kort geleden aangeschaft en moet er nog een beetje aan wennen omdat ik normaal gesproken de Sigma Small Angle gebruik, die veel kleiner is en wat compacter. Ik probeer iets meer af te wisselen.


Dit zijn de standaard oogkwasten die ik gebruik voor een simpele natuurlijke dagelijkse ooglook. Ik gebruik de Sigma E55 Shading Brush om oogschaduw aan te brengen op mijn ooglid. De Zoeva 225 Eye Blender Brush gebruik ik in mijn crease om iets meer definitie te creëren met een oogschaduw die een paar tinten donkerder is dan mijn eigen huidkleur. De MAC 217 gebruik ik om alles mooi te blenden en deze kwast zorgt voor een mooie overloop. Meer dan deze 3 kwasten heb je eigenlijk niet nodig als je voor een simpele look gaat. Je zou eventueel de Sigma Small Angle nog kunnen gebruiken voor wat gel eyeliner. 


Dit waren mijn kwasten die ik dagelijks gebruik. 

Gebruik jij veel kwasten? En wat zijn jouw favoriete merken voor kwasten?

Let me know!

Ik heb mijn kwasten en de Beauty Blender gekocht bij: 
Www.boozyshop.nl
Www.themakeupspot.nl

Bij boozyshop heb ik ook mijn Sigma Premium Professional Kit vandaan.

Liefs!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥