maandag 2 juni 2014

Winactie Instagram

Als je Beauty&Style op Instagram volgt zul je vast wel weten dat er een ontzettend leuke winactie loopt. Heb jij Instagram en wil je graag dit leuke zomerse pakketje winnen?! (Je kan alleen mee doen als je Instagram hebt, omdat deze winactie daar loopt).


Wat je kunt winnen:

• Victoria Secret Pure Seduction Bodymist
• Maybelline Baby Lips Intense Care
• Sleek Nagellak
• MUA Blusher
• Dr van der Hoog Healing Honey Peel Off Mask

Wil jij dit winnen? Dit zijn de regels:

- Volg Beauty&Style op Instagram (beautyenstyle)
- Repost de winactie foto en tag @beautyenstyle en #beautyenstylewinactie
- Laat weten wat jouw ulltime favorite make-up merk is

Extra kans:
- Volg Beauty&Style via Bloglovin' & Facebook. Laat even weten of je dit gedaan hebt!


Er doen al heel veel mensen mee, dus pak je kans en wie weet win jij dit pakket!!

Succes & liefs!

3 opmerkingen:

 1. Ik ga je gelijk volgen op Bloglovin en je liken op Facebook! Ik moet dit pakketje winnen! Ik heb je foto al gepost op Instagram : http://instagram.com/theblondebeautytales

  Mijn favoriete make-up merk(en) is (zijn) Catrice en Essence. Betaalbaar en goed!

  Neem ook een kijkje op mijn blog!
  x theblondebeautytales
  www.theblondebeautytales.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je instagram volgde ik al, nu ook eindelijk op bloglovin' wat ik al een tijdje beloofde in de comments. Het kwam er telkens niet van. Ik ben livingalie_nl op insta en facebook heb ik helaas (nog) niet.. Hoop niet dat dat al te erg is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er leuk uit. ik ben erg benieuwd naar deze leuke producten. Ik volg je op facebook, bloglovin en instagram. Mijn favoriete make-up merk is toch wel bourjois. Ik kocht mijn eerste make-up product van bourjois en ik was gelijk verkocht. Ik hou ook van budgetmerken zoals MUA, essence en elf.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥