donderdag 10 juli 2014

Beauty UK Posh Palette no. 3 Festival


Toen ik laatst bij Boozyshop een bestelling plaatste keek ik nog even tussen de sale of daar nog leuke dingentjes tussen stonden. 

Ik kwam dit Posh Palette no.3 Festival van Beauty UK tegen voor €5,56. Voor ik het wist had ik hem toegevoegd aan mijn winkelmandje en had ik al afgerekent.
Ik probeer de laatste tijd wat meer te spelen met oogschaduw omdat ik vaak voor neutralere looks kies. Maar voor mijn make-up kit wil ik een mooi colorful palette hebben die ik kan gebruiken bij shoots.Het zijn 10 erg felle kleuren en ik ben erg benieuwd of de kleuren die in de pan zitten net zo gepigmenteerd zijn als ik ze swatch.


A closer look. Het zijn vrijwel allemaal matte kleuren behalve de witte en groene oogschaduw bevatten kleine shimmers. Laten we kijken naar de swatches.Sommige oogschaduws hebben wat fall-out en de paarse, oranje en gele kleur zijn iets minder gepigmenteerd maar voor iets meer dan €5,- ben ik tevreden over dit palette.

Je kunt de Beauty UK Posh Palette no. 3 Festival bestellen bij Boozyshop:
http://www.boozyshop.nl/oog/oogschaduw/posh-palette---festival---3

Wat is jouw favoriete colorful oogschaduwpalette?

Liefs!

3 opmerkingen:

  1. Prachtig palette en heel mooi gepigmenteerd, ziet er goed uit! Het zijn mijn kleuren niet, anders had ik hem ook wel willen hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sow wat een knal kleuren zeg. Ontzettend mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥